kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 17 February 2011

Di keheningan subuh ini..aku....

     Kejadah nyer,xbole tido balik la pulak aku nih,selalu lepas subuh laju je sambung membute,ni konon jadi anak dare mithali la plus menantu pilihan mak mentua yang konon2 rajin bangun pagi nanti rezeki masuk..caitt!

     Ok,xde motif dan tujuan pon dlm post ni, just nak mengarut kat diri sendiri..da ar tido tadi mimpi bukan2,aishhh...seram mak nyah! tolonggg lahh..mimpi yang sangat xlogik dan xmasuk akal tu bole wat aku muntah darah kalau ingat balik..ape??? nak tahu mimpi ape?dah aku cakap kalau aku ingat pon muntah darah,apetah lagi korang pasti muntah berbuih kuning,ok,xnak cerita jugak!

   Sebenar nya dah lame sangat aku menganggur sejak abis blajar arituh,adela 2bulan,bukan aku tak cari, mule2 dulu bukan main semangat carik keje..via online jela..ngeh3..aku apply mcm2 la..tp apply thru online ni memang susah n lambat giler vaveng la nak tunggu kan..pastu cari ala2 kadar jer..da malas,senang hati duk rumah.. padahal sume mende perlu duit,sampai bile la ko nak topap pon mintak kt ayah nad oiii!

    So,aku bertekad la sekejap lagi aku nak pi carik keje kat rawang tuh, keje biase2 jela dlu, nak tunggu keje opis dan yang berkenan di hati alamat sampai aku berjanggut belum tentu dapat..padahal minggu lepas da cari kat rawang tuh dan da dapat pon kerja kt Focus Point, kedai spec mate tuh..tapi punye berlagak aku nih,malam tu bole pulak call Focus Point tu cakap xjadi kerja sebab da dapat kerja lain..padahalllll!uih..

    Sebenarnye bukan aku saje2 xnak kerja situ,da die suruh aku start esok nye dengan pakai kemeje putih n skirt hitam,ok dua2 pon aku xde,nak beli memang tak sempat la kan, pastu tak kan nak mintak duit ayah lagi, sebab sebelum tu baru paw ayah RM50 nak beli barang2 penjagaan diri yang banyak dah abes,huhuhuu xgune punya anak..



p/s : doa2 kan lah aku dapat kerja erkkk!



No comments: