kelik kelik

The Gojess ^_^

Saturday, 19 February 2011

Luahan Perasaan

Salam

     Waaa....kebosanan tahap babuntal lah..gare2 lame sgt dok umah tak ade aktiviti berfaedah! walaupon duduk rumah muke makin licin bersih cerah dan seumpamanya..(geli puji dri wei!)..tp mmg btol da cerah skit xde belang tudung da..hahaha...perasan siott..

    Hah, smlm kan aku pi carik kje kan..niat di hati mmg nak cari kt kedai2 biase jer.. da la merempit sorang diri..ok,bagi gadis molek macam aku ni memang sgt la tidak seswai naik mto konon mcm minah moto je kan..nasib bek aku bawak scoot..ek eleh ko bajet scoot tak same ngn moto lah?? naik scoot ni nmpk la skit sopan nyer kan..haha sopan la sgt cik nad oii..

    Sesampai nye aku di tempat yg dituju..aku pon meronda2 berpusing2..pegi punye la lame skali bagi name kt 1 kedai jer..hempedu gas btol lah! pastu da tghari mase nak blik tuh..mmg lunch our org rmai kuar la kan..pehh..aku ni seriau skit kalo tgk kete byk2 plus lori and bus..tp control konon expert la..dlm hati da menggelabah duyung dah..pehh..sempat plak singgah cyber cafe nak print something tp laman web tu tak bleh bukak plak..king kong btol la..perabih RM1.50 aku jer untuk stengah jam..haha gile kedekut ko wehhh..

     Tp nasib baik Alhamdulillah selamat sampai rumah..terik sinaran pancaran matahari mungkin telah menggelap kan sedikit kulit muke ku..ahhh tapi xpelah..2bulan aku xkuar rumah cerah la blik..hahaha..
adeii..sampai bile la aku nk mcm ni kan..mencik3! dah nad tak payah nk merungut sangat la...da ko yang tak usaha seboleh yer..nsb ko lah labu...

p/s : Karangan darjah 6 gile lah aku tulis..siap perenggan..kalau masuk pertandingan penulisan boleh menang tempat ke-3 tak karangan aku nih? wahhh !

 

2 comments:

gadis semasa said...

yelah.. muke dah licin kan.. hikhik

nurnadrah said...

siti hajar my pren!! ohh aku sendri lme xbkk blog aku nih...haha..xreti gune lg..asal la ko folow..tgu la da make up skit..ni msuk pic pon xreti lg..haha