kelik kelik

The Gojess ^_^

Wednesday, 16 February 2011

Tentang Missnad

Salam..

Testing123..ehem2!

     Waaa....macam xpecaya aku dah buat blog! setelah sekian lama aku dok perabis mase bace blog org lain n baca on9 cerpen,akhirnya aku buat jugak blog untuk diri aku sendri,haha..clap your hand!

     Ok,untuk entry pertama ni tentu2 lah aku nak perkenal kan diri aku kat korang kan (walaupon aku tahu xde sape nak bace lg pon wahai missnad..) xpe2,mana lah tahu lepas 5 6 bulan ade org nak bukak pulak 1st entry aku nih,time tu blog aku da ramai tahu n femes la jugak kan,ok nad sile jangan perasan! heh!

     Ok cukup,hai awk disana, nak tahu tentang saya yer,ok2..nama saya Nurnadrah, lahir 2 Jan 1989 kt kl, skang baru ada Diploma in Tourism Management, akan sambung Insyaallah doa2 kan lah saya ok..
Sebenar nya saya sangat minat membaca, xkira lah blog orang lain ke,cerpen ke novel ke magazine ke paper ke..bape banyak ke daaa....cukup!

    Segala coretan saya kat dlm ni hanyalah luahan saya semata2 disebabkan mungkin saya ni jenis yang sangat susah nak meluahkan perasaan,so blog ni boleh menjadi alternatif nya..iyerr...cam xpecaye aku buat blog la wei!! hoi org kampung! aku buat blogggggg!!!!

Dengan ini saya merasmikan blog coretanmissnad untuk semua..
ok sekian itu saje,ngeh3

No comments: