kelik kelik

The Gojess ^_^

Monday, 28 March 2011

AWSOME CONVOCATION DAY !!

Salam ollz..

Yesterday was my Convocation Day..
its was awsome!
here are some pictures to share..




Muke selepas  duk dalam dewan 4jam, siyes penat menunggu turn dalam tuh..pastu dah kuar dewan aku tercari-cari mama dan ayah yang tah mane menghilang,dekat setengah jam jugak la mencari dalam ribuan manusia tu,dah la tak pegang henpon,rase nak nanes pon ade..sebab penat sangat dah,haha!




Ni mase ambik sijil naik Gunung Besar Hantu kat lecturer En.Khirun..aisehh,time nih dah bukak jubah sebab panas dah....iskk..'nyesal'..





wif my class members, AINI the sempoi n k-pop fan..
AKMA,who always call me comel..(padahal tak pon,hukhuk)
JAY..the very vavavoom that day wif nice make-up and grey contact lense,sexy you!!
AMY..jugak dengan vavavoom make up and always cutee...
ANA..geng selendang berbatu..haha!
sume cantekk..aku?simple je tak make-up sangat, tak reti and tak berani..letak blusher pon tak berani bcoz muke aku cepat memerah,kang orang ingat aku pakai blusher 1 muke plakk..haha!






           smileeeee...sume cantikkkk,love u all lahhh! Pasni ape-ape event nak suruh JAY make-up kan..bole?





Ni dah sampai rumah..kenape sephia kan pic ni?sebab nak menunjukkan mood keletihan ya amat sangat,malam sebelum dah la tak bole tido..memang mate panda la aku aritu..even da tempek bedak bawah mate banyak-banyak..tetap natural wif panda eyes,huhu







Saye dapat 3 jambak bunge dari kiri from my mama, and yang tengah purple and pink my fevret kaler from someone special (tak bole gitau,hakahak!), and the last red one from my sister..wahhh!suke giler..bukan hari-hari leh dapat bunge kan..thankz to allll...love u all lahh!!





Its was an awsome day..tapi tak snap pic banyak sangat, cuace kat Sabak sangat dasyat panas nye,ni baru panas dunia dah tak tahan..akhirat nanti sendiri mau ingat la kan..
Anyways thank to all yang same-same menjaye kan hari semalam..and kepade yang beri bunge purple tu thankz sudi datang dari jauh and snap kan gambar kami beramai-ramai tuh..very appreciate  ^_^



p/s : ok aku tak tersadung atas stage..kihkih..nasib baikkk!




No comments: