kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 17 March 2011

Ben Ashaari : Lelaki vs Perempuan Kerana Fizikal .


Yess..1st time join segmen camni kt blog..
Abg Ben terbaik!

  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
    Pernah, cinta monyet boleh masuk skali tak?huhu.. bagi saye 1st impression tu penting..kalau hensem tu dah macam senang je nak suka, tapi kalau tak hensem, amik mase sikit nak suke..sebab tetibe leh sangkut pulak kat hati budi die kan..

  2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
    Tak jugak..sebab dulu mase bf saye ngorat saya, die seorang yang debab plus pendek skit dari saye.suke sebab die kelakar and pandai amik hati..

  3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
    Saya suka tengok lelaki berdada bidang, tangan besar berurat, jari pepanjang,haha!

  4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
    Ye kot..sebab bini pandai masak, laki asik lekat kat rumah je..

  5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
    Lelaki kacak bukan semua kaki perempuan, tapi nakal sikit tu mesti ade, betoi tak?yela..nak jage and try market..hukhuk. Perempuan cantik pon tak semua meterialistik, tapi mungkin maintenance mereka tinggi, kene la mereka cari yang boleh support mereka jugak kot..

  6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
    Lee Min Ho..kenal tak?ala..pelakon korea tu...die tinggi..hensem..cool..(wahaha nampak sangat ko nak yang ensem je nad oiii) Eh tak tak, ni just minat jer.. yang penting hati budi and beragama.

  7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
    Puas kot..hukhuk

  8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
    Dengan ketinggian 163cm dan berat 50kg..puas hati rase nyer..kalau tambah berat pon tak kisah nih..

  9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
    Ha, yang ni memang perlu elak..jangan la sebab pasangan kite nak macam ni macam itu kite pon seksa diri sendri..sekadar yang termampu boleh lah..Kite pon jangan la mintak ikut sedap rase kite je kat pasangan kite tuh..

  10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..
    Tak pernah try mane mane produk la..so, memang tak tahu..^_^


    Yes, dah berjaye jawab semua dengan jaya nya...wink2!

15 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..Nadh melawat dari segmen enchik Ben. hebat sekali pilihan kamu. nadh doakan bertemu dengan pilihan kamu tu dan berbahagia keakhirnya.. :)

Nurnadrah said...

Nadh jugak ke name?hehe same pulak..tenkiu sudi melawat..Insyaallah..aminn

numasara said...

boleh try jugak ni......
cinta dari skola sampai besar, kira cinta monyet jugak ke nad?
hukhukhuk....

Nurnadrah said...

hukhuk..tersedak jugak..bknnn..yg sblm tu kan ade cinte monyet tu..hehe

solo molo said...

kalo hati dah suke, dah tak kire yang laen dah...

Nurnadrah said...

solo molo : betoi..ati da suke, pendek gemok debab pon leh tertawan..huhu

aEvOeCaEdOe said...

wahh..ske lee min ho yea??
terbalik lak kite kan.. sy ske matsumoto jun.. 22 amek watak ketua F4 dl boys over flower versi korea n jepun

Nurnadrah said...

haha!aah la..versi taiwan punye tgk tak?sume best..anywayz thank singgah yer ^_^

Mamaleesya said...

lain org lain citarasanya kan

salam kenal

http://diarialeesya.blogspot.com

nikaviolet said...

hye dtg singgah dri blog abg ben....mcm2 jwpn yg org beri...menarik sgt....anyway kalu sudi jenguk lah blog sy....sy follow nie...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

Rafi Nilhan said...

banyak ceciter ade..:)
check sini plak

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/pantun-blogger-merapu.html

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/selokapantun-internet-slow-entah-pa-pa.html

cik hemo hemo said...

tinggggginye die. nak tinggi cam tu. T_T

Nurnadrah said...

eheh!tinggi je tapi cikeding wtpe..bersyukur aje..hihi..thankz sudi lawat..^_^

nadiemsharmz said...

salam....jengok2 dr incik ben punye segmen....suke tol mlepak n bc komen bloger2 nih...
snang2 jom jengok cni gak..hehhe

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Salam perkenalan,

Terjun dr Segmen BA.Dan terjah jwpn sis yg sgt cool n ikhlas.

rerajin melangkah utk kelip2kan mata di:
http://themptyanty.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

Follower ke18,
--<@ Yanty @>--