kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 17 March 2011

Lawak Alief vs Blog famous HZ

     Bukan main rajin aku ber'blogwalking' lah kan..dah pukul 4 pagi nih,pehh gile! Macam-macam jenis penulisan aku bole bace,ade yang serius menulis, ade yang memain asal bole jer, ade yang bagi tips, ade yang cerita pasal kekasih hati jer, ade yang bagi info-info terkini..wahh! So, tak sia-sia lah aku menyinggah ke blog mereka tadi.. Bagi aku, bila aku da bace blog yang aku rase best, gerenti aku follow.. Ni antare blog yang aku suke bace.. plz check it out bebeh..

     Ok disebabkan aku memang suke cerita kelakar, suke gelak,(kadang-kadang susah berhenti, kawan-kawan aku pon pelik,mental kah nad nih?) aku sangat suke melawat blog sorang mamat ni, MUNCUNG MANIS blog diberi name.. seriusly lawak..kalau korang jenis tak serius and tak cepat angin bile bace mende merepek lagi mengarut lagi tak masuk akal lagi kelakar..hah sile la melawat blog nih..haha..kadang-kadang aku bace boleh terkekeh-kekeh sengsorang. Kadang tu angin jugak, mukadimah melawak die jer da separuh entry..memang makin geli-geli ayam la usus kecil aku..haha.

    Next, aku mesti akan singgah blog si gadis cun nih, HANIS ZALIKHA, kau tengok bape puluh ribu follower die ade..padahal isi tak de sangat lah kan..tapi aku suke gak follow sebab die suke masukkan gambar-gambar cantik lagi menarik, gambar comel-comel (budak-budak), gambar makanan (seriously aku akan otomatik lapar kalau bace entry pasal makanan kt blog die nih) and ofcoz la sebab Hanis ni memang da sedia femes..

    Actually, banyak lagi blog yang best lagi menarik yang aku follow..tapi buat mase ni, aku cite yang dua ni jela dulu yer..masing-masing ade pendapat sendiri kan. Mungkin bagi aku blog mereka best tapi tidak anda, tak sume mende menepati cite rase sume orang betoi tak..Ok lastly aku nak cakap, kalau ade silap dan salah tulun tunjukkan, saye ni budak baru belajar..ye ndak?





Yesss, you are the best from the best..
bile kamu mahu jadi seperti mereka Nad?haiyakk!



   Buah selasih atas kuali,
   Dengan ini saye mengundur diri..





4 comments:

JIJI YU said...

brblog je dgn care ko..ko akan puas ati..ehehe..

Nurnadrah said...

yahh betoi itu..sukati la kite nak tulis ape ye ndak?belog kte..thankz sudi melawat..^_^

aLieF si Muncung ManiS said...

assalamualaikum nadrah..nak bagi flying hug boleh tak?? trharu sgt2 ni...tapi,kalau alief vs Hz,,kompem alief yg kalah..walaupun alief lelaki..huhuhu..nadrah,,jgn risau,,nadrah truskan berblog..insyaAllah suatu hari nnti andrah akan jumpa kekuatan yg ada pada blog nadrah..chaiyok!! terima kasih taw sbb sudi baca blog alief yg byk ngarut tu...trima kasih awk..tapi kan,,kalau nadrah berblog,,jgn lupa study/kerja dgn rajin taw..cita2 lagi penting..blog bila2 masa boleh..k...kalau ada apa2 inform alief k..

Nurnadrah said...

waalaikumussalam alief..eh bleh2..tapi flying jela..heh! ok tq alief.. i will..tak lupe pesan alief ok..wink3!