kelik kelik

The Gojess ^_^

Saturday, 19 March 2011

Hikayat Merong Mahawangsa, here i comeee!!

Salam..

      Adeh, orang lain da tengok and sibuk-sibuk cite pasal cerite ni aku baru nak pegi tengok esok..eh eh,arini la..sebab da hari sabtu dah ni pun..eheh! Dari sebelum movie ni kuar aku da pasang hajat nak gi tengok tauu..baru kesampaian esok,eh arini! tapi ramai kate tiket cepat SOLD OUT, yeke? aduh duh, tak bole jadik ini, kene serang dengan segeraaaa..tapi dah janji dengan membe esok tengahari, sebab pagi die ade hal. Uwaaa mintak-mintak ade la tiket.

     Pergi dengan bestfriend Asma ngan Dhiela, da lame tak melepak bertige weii, rinduu!! bole la bergosip sakan nanti,,hoyehhh.. Tadi berchat fesbuk dengan si Asma ni, cadangan kami camni, disebabkan kami pegi da tengahari so sampai opkos da petang, kami akan terjah MID VALLEY dulu, kalau tiket abes, kami akan patah ke TIMES SQUARE, kalau xde gak tiket, kami akan berjalan kaki ke PAVILLION, kalo abes gak kami akan terus ke KLCC..Haa???what the?? haha memang TOURISM sungguh kami nih..duit tambang pon nk TOURISM jugak ar..da ar naik tren je pegi esok..cehh! kenape kami xbooking jer? aha! ini adalah disebabkan kalau nak book kene 2 hari sebelum, so kami terjah jela esok dengan harapan setinggi gunung..hukhhuk! So esok pas tengok aku akan update lagi okei? kalau dapat tengok la yeh..huhu


nak tengok nak tengok jugakkkk tak kireee


Orait, sayonara then!

5 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

semoga dapat la tiket tu ye..huhuhu.alief je blum tgok..trpaksa donload kat tenet je lah citer ni..sbb kat tmpat alief study skrg(kelantan) ni tak ada cinema..huhu..

Nurnadrah said...

wawah..alief singgah,maceh!harap2 dapt la..aminn.nak tgk meh la datang kl..hehe

afiqazizan said...

dapat tengok tak filem hikayat merong mahawangsa?

Firdaus Kasim said...

mlm nie pun saya tgk kt wangsa walk.. hehe
Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

Nurnadrah said...

afiqazizan..baru nk giserbu jap gi..huhu

firdaus kasim..owh..harap dapt la tiket kamu yer..^_^