kelik kelik

The Gojess ^_^

Tuesday, 29 March 2011

Kenapa?? Mengapa jadi begini?? Tolong plzzz

Salam..

     Adehh, aku tak tahu la ape yang terjadi kat blog aku nih..stuck on u bebeh, eh bukan... blog aku seakan stuck + rosak..bole ke cakap blog rosak? bukan...gambar-gambar yang aku upload bebanyak dalam ni kebanyakan hilang, missing in action!! wahhhh...ponek2 den upload nak tunggu dah la lamo! Yang pelik nye, gambar yang aku upload bebanyak dalam satu entry yang hilang, kalau gambar aku upload 1 jer..ade je la pulak..hampeh..why bebeh why??? ade sesape leh bagi jawapan..aku upload pkai PICASA terus ke blog..dah try upload images macam biase tapi tak bole..

     Lagi satu masalah nye adalah total pageview aku tak naik-naik..eh eh bukan tak de orang jenguk langsung ok..ade jer..tapi da seminggu total skodeng a.k.a total pageview aku 400 ratus jer.. what da??? jangan la seksa aku begini wahai blog..aku dah la super baru nak berblogging..jangan bagi aku pening nak carik punca pemasalahan ini..waaaa..

    So, ade sesape leh bantu? adakah kerane setting aku tak betol tapi setting dimane? tolong lah aku nak berblogging dengan happy nyer..tak suke tau gini..mencik mencik..





p/s : anybody home??

1 comment:

afiqazizan said...

sorry la awk..xdapat nak tlong dalam perkara ini..saya baru lagi dalam dunia blogger ni.