kelik kelik

The Gojess ^_^

Sunday, 20 March 2011

Lepas Rindu Aku !!

Salam..

Baru lepas melepaskan rindu dendam kat dak kecik a.k.a DANIA.. dua ari dak kecik ni kat umah memang ngadap die jer..dah besar,rambut da makin tumbuh,pipi semakin gebu,tangan semakin lincah mencapai barang-barang di depan mate, tu baru pandai merangkak tuh,kalau da pandai jalan, hah tahu2 sendrik la kan.. Ek eleh, bajet macam sebulan dua tak jumpe, padahal baru seminggu,kihkih. Yup, my sister everyweek balik, al maklum la die dok Serdang je..dekat je..

Takmau karang pepanjang, masih lagi di awang-awangan ngan bau baby si Dania nih..so aku nak menatap balik pic-pic yang aku da amik tadi..






tadaaa...anak korea mane lah nih?


p/s : ada sesape leh tolong and nyatakan mengapa pic-pic yg aku letak dalam post ni tak bole view or dalam erti kate lain leh tetibe ilang? cube rujuk kat entry ini hah..pelik bin ajaib..nape ilang?iskkk




Posted by Picasa

2 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

mcam mana gambar comel alief ada kat sini ni??? hahaha...gurau je..comel nye anak akak awk ni...mmbuat kan alief rindu utk jumpa anak buah alief gak..huhuhu

Nurnadrah said...

eh eh..ni baby girl ok..hihi..