kelik kelik

The Gojess ^_^

Sunday, 20 March 2011

Rase Nak Tepuk Tangan Kuat-Kuat Untuk Filem HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA


Wei korang cepat pegi tengok cite HMM ni siyes xmenyesal..Uikkk! aku lupe bagi salam, tak menyempat kan ko nad...hukhuk

Salam... 

     Seriously HMM adalah sebuah karya wajib tonton tahun ni, adik beradik KRU, memang terbaik dari ladang. Even ia sebuah filem epik or sejarah, mudah kite nak paham, pelakon semua hebat, (clap your hand,yeay!). Bahasa melayu lama nye sangat indah untuk didengar, sesuai sape yang suke kan sastera, bole la belajar dr filem ni..banyak pantun dan puisi..tapi ni bukan cite mat leleh or perang semate-mate ok.. Ade unsur jenaka gak..

     Sangat kusyuk aku dan membe aku Asma tengok kt ONE UTAMA (btw, DHIELA tak jadi ikot, and plan da bertukar sebab ASMA bawak kete, so kami pegi OU jer..) Sesampai nye kami.. mak aihh, berator tak hingat dunia la kan,panjang siot..nasib dapat gak tiket tapi 3 barisan dari depan, hah hambek ko mendongak,nasib la labuuu...

    


Ade karnival music kat ground floor..tak singgah pon jenguk dari atas jer..hakhak



Kat sini la kami tengok HMM..GSC,tapi ni tmpt beli popcorn



Posted by Picasa
Sesudah mencuci mate haruslah mengisi perut ye tuan-tuan dan puan-puan
KFC Toasted Pocketful Combo menjadi pilihan..






 Papepon aku sangat berpuas hati dengan cite ni, dari 5 bintang aku bagi 10 bintang, eh eh bole ke?huhuhu. kepade kawan-kawan bloggers sume..pakat-pakat la pi tengok..sokong industri filem melayu kite..hip hip horayy!




p/s : malas nak masok pic bebanyak la.. al maklum pakai henset murah tunggu mase nak hempasss ke dinding..al kaburi la semua gambar...sekian



1 comment:

kocix! said...

alaa boring la cciter neh..hek3