kelik kelik

The Gojess ^_^

Tuesday, 22 March 2011

SEGMEN : AKU BENCI ROKOK !!


Segmen terbaru dari Abg BEN, 2nd time masukk..^_^.. Dengan tajuk diberi AKU BENCI ROKOK, boleh klik kalau nak join..baikkk,mari kite mule!


Sila nyatakan KENAPA ANDA BENCI ROKOK ? Mesti lebih dari 100 patah perkataan ..


=Saya BENCI rokok kerana apabila saye terhidu bau asap rokok, hidung saye akan merah-merah dan gatai-gatai, pernafasan saye seakan-akan tersekat. Saye SANGAT allergic sama ini asap rokok, hampess betoi sape yang berani merokok depan saye, akan saye chow cin chow dan cepat-cepat menjarak kan diri saye sebanyak 500meter,hukhuk! 
=Saye BENCI rokok kerana ROKOK JUGA MEMUDARATKAN KESIHATAN! sesape merokok 18 batang sehari stamina memang kurang, susah la nak ajak jalan-jalan and jogging..
=Saye juga BENCI rokok kerana rokok ni tak cool langsung,bajet lelaki merokok ni macho lah?pehh
=ROKOK juga menyebabkan terjadinya penipisan ozon dan pencemaran udara boleh terjadi, bayangkan semua orang dok merokok 18-31 batang sehari,kalau dah 70% lelaki merokok, tak ke naye bumi kite..SAYANGI LAH BUMI KITE!  (Pehhh,betol ke aku tulis semua nih..wahh!eh eh lebih 100 patah pkataan tak nih erk?)




Pesanan buat mereka yang merokok dan bakal merokok !


Buat mereka yang sedia merokok, sila-sila lah hormat orang kalau nak merokok tuh, jangan hembus asap anda di depan mereka yang tak merokok tuh, nanti yang hidu asap rokok anda tulah yang "jalan" dulu..lain lah kalau anda melepak dengan kawan-kawan anda yang semua nye merokok, hah!time tu sile lumba-lumba sedutttt asap rokok tuh. Buat yang baru-baru nak rase rokok tuh, ingat lah disini bahawe, para gadis-gadis sekalian akan lebih suke and pilih jejaka yang tak merokok, bibir merah gitu,aww!so, jage bibir anda!




Pendapat anda mengenai mereka yang merokok ini ..


Pendapat saye bagi mereka yang merokok ini ialah, kebanyakkan dah macam jadi perokok tegar lak, harge rokok naik RM100 pon belum tentu diorang berhenti melainkan betoi-betoi berazam, harge tol, harge petrol, harge barang lain naik bising, tapi rokok naik cool jer,,pehhh! salute sangat lah! Tak tahu da cheq nak habaq mai ape daaa....








Siap sudah saye menjawab,ekceli dalam pikiran macam banyak nak luah kan pasai rokok ni,but yang tertulis itu aje,cis!













6 comments:

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC TO ADVANCE CLASS DI SHAH ALAM!!
26TH MARCH 2011!
FEES: RM350
ADE BEBERAPA LAGI TEMPAT KOSONG!
LAST REGISTRATION : 24TH MARCH 2011
SMS TO: 016-2128740 TO REGISTER!!!

afiqazizan said...

kalau yang pernah merokok dan dah berhenti dari merokok..mcm ne lak tu?

Rafi Nilhan said...

jaga bibir eyk.. :)

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/mandul.html

Lulu caldina said...

Kalau kat kotak rokok tu mcm-mcm gambar ngeri mengenai kesan rokok keatas badan..tapi perokok masih tak sedar..Huh! Say NO to ROKOK

Sal Saari said...

salam ziarah..

aLieF si Muncung ManiS said...

alief tak merokok!! yay!! bebas dari rokok....