kelik kelik

The Gojess ^_^

Wednesday, 30 March 2011

Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong



Heheh..kelakar je tajuk, beng beng boong??
Aku nak menjoinkan diri aku ni adalah kerana aku nak tambah lagi kenalan-kenalan.. suke tau kawan-kawan nih..sesape yang tengah bace tu aku nak say HAIIIIIII!!! meh la kite berkawan..hehe

Mengenai deco blog aku pulak memang hape pon tarak kan..iyer,aku baru sangat lagi, tak berape reti nak edit-edit bagai ni,tapi akan aku explore jugak nanti ok..korang berilah tunjuk ajar dan komen..
Iskkkk..sedih aku tengok blog aku nih,suram..ye tak?







8 comments:

Aqilah Kamarudin said...

HAI back :)

Abang Zam said...

hey! nice lah belog..takde salah mana pun..cuma rajin ok? abang pun masih belajar..haha

bestlah anda kerana Ben dah follow..hoho

Hazrina Erin said...

singgah dr blog abg BEN!
nice blog^^

jom komen (:
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

slumberznanie said...

ehhehehhe...... salam kenalan!!! simple n cool laa blog niee.suke2.....:)

mas saari said...

singgah dari segmen deco-deco beng beng booongg!

blog dah cun, tapi komen ni kalau buat popup window lagi ok..

haziQah said...

terjahan blk :)

('',)kapie_art'sLover('',) said...

meawwww... TERJAH ALEK N FOLLOW BLOG KAMOOO... :) HAPPY BLOGGING... :)

aNiss :):) said...

singgah blog yang cun smbil follow awk :)