kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 31 March 2011

TAHUKAH ANDA......apo????



FAKTA 1 :
Tahukah anda bahawa TIRAM bole bertukar JANTINA?? wooowww.... Serius aku baru tahu nih,aku bace kat MASTIKA..erkk,camne tiram tukar jantina?mushkil bin ajaib, how how??

how come u can change ur sex wahai tiram??


FAKTA 2 :
Buaya tidak boleh mengundur..iye benar..jadi sekiranya anda dikejar buaya wahai kawan kawan sekalian alam,sila lah larik belakang buaya dengan segera,sekiranya tidak pasti anda akan di ngapppp..


Kahkahkah muke je ganaz sekalian alam,tapi try test tengok mengundur sat,bole?kahkah



FAKTA 3 :
Tenggiling adalah seekor binatang yang amat malas tahap gaban,mengguna kan 80% hayat nya hanya untuk tido.. seronok nya kau wahai giling tido jer keje,pastu menggilingkan diri tengah tengah jalan..


eeiiiii,tak suke binatang takde bulu camni,gele geli geli !!!





3 Fakta je dulu ye cik adik abang kakak sekalian...gambar dicilok dari Google dan sumber adalah dibace dari Mastika.. sekian.....



























3 comments:

topimagine said...

cm best jerk jadi tenggiling ek.. indahnye dunia.. haha

Nurnadrah said...

mmg seronok beronok ronok la~ heh

Wanie Anina said...

good info! :)