kelik kelik

The Gojess ^_^

Monday, 11 April 2011

Ayat ape paling MANJE??

Salam..

Err..jangan la terkejut or pandang slekk tengok tajuk entry aku nih..di hari Sabtu yang damai nih,aku nak tanye la kan kat korang..ayat ape korang rase paling manje? ape yang menyebabkan ayat tu jadi manje erk? adakah kerana dicakap dengan bahasa tubuh sekali kah? atau pon kegedikan yang menyebabkan ayat tu manje?

Ekceli aku saje nak tahu..hah!jangan la misunderstood aku plak konon nanti aku nak tiru ayat yang korang rase manje tuh..huhu..pompuan ke laki ker..same jer..kalau pompuan memang sinonim dengan kemanjaan walaupon tak manje pon kan..kalau lelaki manje macam mane pulak wei?boleh ke?

"emm..shaye shuke la awak ni...enshemmm..." sambil melentok liuk...err..manje ke gedik tuh?

"awak ni chomel lah,gerammm je tengok awak senyum tau.." sambil cuit hidung si gadis..err again,perlu dilakukan dengan pergerakan tubuh ke?

"sayang..tengok ni,i kene geget nyamuk tadi..ee mencik tau nyamuk tu..tengok da merah tangan i.." sambil si gadis memuncung tunjuk tangan yang digigit nyamuk,si jejaka pon tolong la gosok-gosok tangan si gadis sambil maki-maki nyamuk..err...ade ke?

Kalau laki yang cakap kene geget nyamuk kat si gadis camne pulak wei?manje ke tuh wei?kalau jejake aku wat camtu memang nak kene tampo je,ngade lebey..walaupon niat die nak memanje..haa...gasakk..

Jadi aku musyhkil la kan..ade ke ayat manje?setakat panggilan baby,honey,buchuk,debab,lalink,sayunk,bee,papa,mama,dinda,kanda tu sume ade ke masuk ketegori manje?

Semua ayat manje tu mesti disertai dengan perlakuan jugak eh?adei..

Bagi aku takde ayat manje,ayat ngade banyak..(nampak sangat aku jiwe kental ok)wahaha

Dahlah...toksah dok mikir kalut naa...mai habaq kat cheq kalau hangpa tahu dan rase ayat ape paling manje bagi hangpa sume?cecite..cecite..kongsi-kongsi ok..nak belajar nih..al maklum..jiwe brutal..hukhuk!


err..muke manje pon ade kan?camne pulak?hurmmm

Ok lah..Adios amigos!




p/s : ayat paling manje bagi aku adalah.....err..masih lagi berpikir,,nanti da jumpe jawapan aku bagitau..hakhak

11 comments:

Dayana Nasir said...

ahahaha..betul la ayat manje takde..ayat ngade yang banyak. hahah

MissNadh said...

haaa..kan kan?haha

solo molo said...

ape yang paling manje??
budak ayng manje le...



jom sertai segmen sy...

http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-yang-mana-satu-pilihan-anak_09.html

MissNadh said...

budak manje?erkk..
ok satgi i join ye solo molo

Dekcik said...

manje 2 bgi dekcik care nada suare xketerlaluan cm nak ke gedik,pergerakan tubuh bergantung gak..

Ihsan Arifin said...

haha ngade !

MissNadh said...

dekcik..err..kene berguru dgn dekcik lah nih..huhu

ihsan..apo yang ngade nye?hihi

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

hmm.. ayat paling manja?? susah ni..

"abg. ni syg buatkan air tongkat ali. masuk tidu awal tua. hik~hik~hik"

tu la kowt ayat plg manja... kah~kah~kah

MissNadh said...

haha azroy..itu manje plus gatai kot tuh..ko memang..haha

Fyqa said...

ayat manja? err..biasa bnyak ayat yg bajet gedik slalu dga ..hehhe

MissNadh said...

fyqa..haaa..kan...aku pon rase gitu,huhu