kelik kelik

The Gojess ^_^

Friday, 15 April 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !


Waa..teringat zaman kecik-kecik suda..abg Ben ni kan..huuhu

APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA ..

Doraemon. Sebab poket die!! dan kerane kebulatan die!! haha..siyesly,mintak ape saje..

Hai saya doraemon...


APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK DAN KENAPA

Err..aku tak penah tengok DRAGON BALL,ni tuk budak lelaki jek..dah tak pernah tengok mestilah tak minat kan..1 je ayat yang aku tahu dari kartun ni.. "Dragon Ball ade 7 bijik semuanya..".oh lupe,name karektor tu adalah GOKU.(ceh kate tak minat tak pernah tengok tapi tahu pulak name)

Oh GOku..walaupun anda tersangat la hebat boleh keluar kan api abuuugen..baik aku layan sailormoon!kekeke


Satu lagi.. Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI ...

Aku nak jadiiiiii...urmmmm..hmmmmm...errr...

CATWOMAN!! sebab aku minat kucing,nak jadi CATWOMAN selamatkan semua kucing-kucing kesusahan..aipppp ape aku merepek ni..tak tak..sebab CATWOMAN seksi..eh bukan jugak! sebab name karektor ni aku suke!haha i am cat lover u know..




SEKIAN TRIMAS...SINGGAH LAGI YE KAWAN-KAWAN...SAPE MINAT BACE CERPEN SILE KE ENTRY SAYE YANG INI..my first cerpen..hihi







15 comments:

kyra_G said...

hehe lucu la encik ben nie...mcm2 idea dia ea

Cik Azizah said...

wah catwoman ooo!!

tengok jijah nak superhero popeye jer
Abg ben ajak jadi budak2

afiqazizan said...

masa kecik memang minat sangat2 dragon ball dengan doraemon..hehe.

fashah84 said...

segmen ni buat rindu zaman kanak2 ler..;-)

@juera said...

sy ske tgk dragon ball..=)

Kay Masingan said...

sya mau jadi detective conan..:)http://tulusdarihati79.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

Dea said...

sy suker dragonball!!.. hehe

cinda said...

dragon ball bess...jom jengah blog saye..
ceriteracinda.blogspot.com
n follow

myss fana said...

sme la kte x minat dragon ball ;)
singgah:)

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

Salim Harmanain said...

terjah blog catwoman..follow terus... :)

Nazurah Mohd Noor said...

terbang dari blog abg Ben (:
*rinduuuuu zaman kanak kanak .

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

Wafiy Suzly said...

datang dari blog ben ashaari, jemput singgah blog saya ye.. huhu, kartun memang susah nak dilupakan kan? harap boleh keep in touch in blog.

http://wafiysuzly.blogspot.com

m y z . z i e m a said...

mai singgah sni from blog abg ben :) bila tgok gmbar-gambar kartun ni buat kita rindu balek kan zaman kanak-kanak. ^__^