kelik kelik

The Gojess ^_^

Tuesday, 26 April 2011

BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH


Abang BEN ajak kenang masa sekolah wei..terbaikk!!
Jom beramai kenang zaman sekolah..best kot !!


Time sekolah aku,aku adalah seorang yang sangat pendiam,low profile,duduk kelas 1st tapi last dalam kelas tu..kekeke. Ape yang aku tak bole lupe adalah,aku telah dapat Anugerah Student of the Month mase form 4 dan form 5 untuk ketegori sahsiah..hah ! boleh bayang tak betape baik nye aku sampai boleh dapat anugerah camni?hakhak!!

Padahal....sejak form3 kau dah sibuk becinte, bak kate kawan aku, becinte kat pintu kelas boleh menang ketegori sahsiah plak?haha..(numasara kate)..

Lagi moment tak boleh lupe ialah time lawan sofbol peringkat daerah kat Klang, bf aku pon wakil untuk lelaki..so jadinye sokong menyokong..kehkeh..seronok kot main sofbol,aku jage first base..arghhhhh rindu !!!

Ekceli banyak sangat moment,lagi-lagi aku sibuk becinte,sampai lingkup SPM,grrr !! Tapi SPM teruk masih boleh sambung,yang penting dont give up..okeh?



INI LAH SEKOLAH AKU..BLUE KALER,CANTIK KAN? NAME DATARAN NI ADALAH DATARAN BIMA SAKTI DAN AKU FORM 1 SAMPAI FORM 5 KELAS UTARID,1ST ..PEACE !!



notakecik : andai waktu bole diundur semula.....






20 comments:

MiSzy DiaN said...

balik sekolah laaa.. hehe.. jom~ :)

Nur Liyana said...

hahaa.ye ke pendiam ..haha

MissNadh said...

MiSzy DiaN..jom jom !!hihi

Nur Liyana..erkk?kalau tgk memule memang pendiam..hehe

NUMASARA HANA said...

nad pendiam nk mampus kot.... dah form 4 bru kecoh sket. hahaha... membongkarkan rahsia....

dating kat pintu sampai tombol tercabut... hahaha...

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Sweet memory..love it rite..??
Kalau boleh nak patah balik zaman tu kan..??
salam dari segmen bro ben..

IdaNurFieyda said...

terjah dr segmen abg ben..best kan klu kenang blk zmn sekolah dlu..

Alya Esprézzo ✿ said...

cakk cakk..hehe singgah dari blog abg ben ! jom vote abg ben kat sini :) http://alyaesprezzo.blogspot.com/2011/04/vote-ben-ashaari.html

fuuyooh said...

salam kenal..dtg dari blog abg ben..hehehe
Aku terlupa

afiqazizan said...

nad pendiam kat skola..ohh baru tahu..mesti skunk ni pun masih seorang yang pendiam..tol ke..hehe..anyway sori fiq tak ajak gi pwtc sama2 semalam.

♥yaya budak suka embun♥ said...

ayuh kembali ke sekolah!! hihihi :P

NEW ENTRY : KENANGAN ZAMAN SEKOLAH

♥yaya budak suka embun♥ said...

ayuh kembali ke sekolah!! hihihi :P

NEW ENTRY : KENANGAN ZAMAN SEKOLAH

EJA said...

salam oh mcm tu cerita nya menarik..jom follow saya balik dan komen disini http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/kebetulan-atau-apaaa.html

cik ayin said...

tak join pun segmen ni..sob..sob :(

aNiss :):) said...

hehehe =) okay je bercinta mase sekolah punn =)

azrinrahim said...

wah, dpt anugerah gitu..lala bf still ngn bf tu lagi ker skng nie..haha memang best kalau mengimbai mase sek..

zures said...

Agak-agak Ben Ashari ni sudi tak singgah blog mummy?? huhuhu

MissNadh said...

NUMASARA HANA..hampeh kau kantoikan aku..mane ade sampai tercabut tombol la?tipuu...hu

♥ღcik angkuh yg chumels..sgt sweet!kan..:)

IdaNurFieyda ..tahu xpe..best je kenang2

Alya Esprézzo..thank singgah..:)

fuuyooh..salam kenal jugak..

afiqazizan..skang pendiam sikit jek.hu..eh xpe..nanti nad pegi sendiri..wuu~

♥yaya budak suka embun♥..ayuh !! :p

EJA..thankz eja..dah follow..:)

cik ayin..nape tak juin??huhu

aNiss :):) ..memang ok je sebenarnye..just byk berangan..arghh!

azrinrahim ..masih !! hihi

zures..err...tak tahu la kak..huhu

cik Ida said...

rindunyeeeeeeeee zaman sekolah!

datang dari belog abang ben..

salam kenal.. ^_^

NiSha said...

hehehe bercinta monyet.. comel..

Sal Saari said...

zaman sekolah memang byk kenangan pahit manis..
dah follow awk..
jom intai blog akak..