kelik kelik

The Gojess ^_^

Tuesday, 19 April 2011

Bikin Kecoh la pasal GOOGLE nak terminate blog segale nih !!

Salam..

Ni cheq nak marah ni..kan yang kecoh-kecoh konon blogspot nak terminate mane-mane blog yang menggunakan akaun log in selain daripada google..

Wat aku resah hati je tau dua tiga hari ni..sape yang bawak sumber ni apelaaaa..itu lah penting nye english education..(tiru gaye usop wilcha.)

Bace ni aku copy paste dari web sebenar..

This message only applies to a tiny fraction of users who haven’t logged in to Blogger since 2007. If you’ve logged in to Blogger at least one time since 2007, you won’t be affected and can disregard this message.

Pastu kalau tak puas hati bace selanjutnya kat SINI, hambekkkk!
Awal-awal die dah warning kan...hanye untuk blogger yang tak pernah log in since 2007,so kepade yang duk resah sambil carik care nak tukar ke google tu lupekan jela..rilex je k..



p/s : memang penting english education.. !! tengok kan dah salah sebar maklumat !



8 comments:

bersama kak Es said...

wow! pandai pi godak2 eh...boleh la jadi translator

SiS NaD said...

SaLaM CiK NaDRaH... PeRGGhHhh!~ SaPeR PBaWa FiTNaH Tu??? NaK aJe SiS GiGiT2... HuHu!~

MissNadh said...

eh..?xlayak lagi la kak..huhuh

MissNadh said...

sis nad..tah la..men bace kat blog mane2 tah..huhu

NUMASARA HANA said...

4 hari duk umah, tetinggal dah brite ni. hape la.....

NUMASARA HANA said...

4 hari duk umah, tetinggal dah brite ni. hape la.....

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 bw sini..nice blog :)
Free2 jalan2 blog saya eh^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

Bella Bell said...

yeahh..pentingnya english education...hehehhehe~~~