kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 14 April 2011

Buat penggemar Novel/cerpen

SALAM..

Yeay! sangat gumbira senang hati rase nye..gare-gare line dah sangat laju,tidak perlu tunggu 8jam untuk loading bukak page pape..weee~

Sejak zaman Paliolitik aku dah minat membace,pape la,novel ke cerpen ke..

Zaman pun beredar,maju sikit ke Neolitik nih,aku macam banyak sangat cerita nak diceritakan dalam kepale aku ni..so,aku ade tulis cerpen pendek..

Ermm..nak publish kat korang suruh bace,tapi macam malu tambah segan la....iskk~

Nanti macam dah konfiden aku publish k..sebab tah pape je citer..hihi

Sape-sape yang rase tetibe nak bace pemende camne aku karang,respon cepat-cepat kate gini

"Naddddd!! publish cerpen anda skang!!" haaaa...baru semangat aku nak publish..kekeke



p/s: idea mencurah-curah ke ladang gandum!

2 comments:

solo molo said...

cepat publish !!!!~


entry terbaru :
http://solomolo.blogspot.com/2011/04/makin-femes-makin-kedekut.html

NUMASARA HANA said...

nad wat cerpen? bgus2. bile lagi nak publish...

try masuk www.kapasitor.net

pinjam blog wat contoh ea...:P