kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 28 April 2011

CONTEST RIBEN PUTIH : SI RABUN


Cik Riben Putih buat contest menarik la..suke....tapi hanye untuk yang rabun okeh,yang rase diri tak rabun tapi nak join jugak sile buat-buat rabun..eh jangan! berdose tahu! huhu
Selama aku jadi rabun tak pernah rase istimewa,ni baru lah nak rase special sikit ade orang buat contest plak untuk kite kan..waaa..mekaseh to owner yang buat contest nih..:)

Sangat senang..isi borang di bawah ni je..

nama : missNadh

jenis rabun : rabun jauh

power mata : alamak aih..dah tak ingat lame tak check..urmm taram je..kanan 200 kiri 150..ye kot?

punca rabun : mengadap tv memanjang/keturunan

tempoh mengalami rabun : since form 2..9 tahun dah,makkk!!!

perasaan :  tak boleh nak kate ape dah..redha...wuwu~

pengalaman manis menjadi rabun : orang kate nampak bijak padahal takkkk..pastu bile bukak spek nampak pelik membe tanye "kau ni keturunan cine ke?" kehkeh! 

pengalaman pahit : ade panggil aku amoi..huhu (tak pahit sangat kot?) hah! tiap kali spek patah,dah banyak tukar kot..ganas aku nih..huhu

nak tengok gambar aku?jap jap.....

@
@
@
@
@
@
@
@




tadaaaa....amik default profile fesbuk jek..huhu


tulen punye rabun..ni spek yang ke berape tah..




Sekian trimass..len kali singgah lagi erkk..



notakecik : ok je rabun pun..cacat yang cantik..kan?







6 comments:

riben putih said...

cantek! cube try pakai contact lens plak..mesti lg cantek! hehe neway tengs join.... ^^

MissNadh said...

erkk..kite da pnh try skali je pkai lense..tapi mate kite sepet sgt..xlawa lah..hihi

ur welcome..

putera katak said...

geng rabun cmei..:P

MissNadh said...

putera katak ..rabun itu comei! hehe

~Kirin Selama Perak~ said...

gudluck
:)

putera katak said...
This comment has been removed by the author.