kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 21 April 2011

Couple or Single lagi best? Jahanam semuanyer !!

Salam..

Dewasa ini,seringkali kita....err?nad oi..apekehe skema sangat?nak masuk pertandingnn syarahan peringkat zon Hulu Selangor ke?erkk !

Dah dah..stop nonsense ! just nak tanye..mane korang prefer?single or double decker? sebab aku tengok sekarang ni kan..yang single sibuk nak cari couple..(macam desperate pun ade tau)..yang couple sibuk gatal-gatal dengan orang lain bajet cam single.

Yang single ni and cam desperate nak carik calon kite leh tengok kat status-status fesbuk,tagged,twitter dan seangkatan dengan nye..

"saye single,sape nak kapel ngan saye?"..(mende biase kat tagged..)

"ade tak awek/pakwe cantik/hensem kat sini?"..(padahal dah ade awek/bf)

"saye taklah berape hensem/cantik..tapi saye baikk"..(jual market-letak gambar market)

"bosan nye hidup single"..(kawan-kawan kau mane?)

"eee..bencik tau kekasih aku curang"..(mintak simpati dan dengan harapan leh dapat pengganti dengan segera)

Hohoi...memang banyak nak senaraikan..banyakkkkk..that why fesbuk or laman sesawang lain nih ibarat pentas hidup kita,kita sendiri yang menceritakan kisah kita..macam-macam ragam ok..


mekaseh pakcik Google..suke pic ni..:p


Jadi, mane best nye?grrr..



P/s : tajuk ade kene mengene dengan entry tak?kuikui

15 comments:

Dekcik said...

haha..ade ek cm 2 x penah terperasan plak..
actually cauple2 gak, kwn2 tetap smpai bile2 kte berkwn..

entry terbaru singgah lah..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kerana-cinta-kau-murtad-eh.html

MissNadh said...

dekcik..betull !! :p

aNis sHazLiN said...

uish terkejut kot bace tajuk entry ni td...suspen2...hehe

NUMASARA HANA said...

mestilah double decker...

hikhikhikk.....

sayang teddy besar yg baru dapat aritu... :P

AwieKashi said...

single is better than two.. ngee~ ^_^

MiSzy DiaN said...

single best.. cple pn best.. hahahaha.. ntah laa~ dr diri sendiri.. hihi

AwieKashi said...

tapi betul gak,,tya diri sendiri la kan,,, >.<

nulhazwany abdul malik said...

hehe tau tak pe. sikit2 nak tulis kat status. tahpape tah.

^^

.m y z. said...

haha .comelnya bear tuuuu ^__^. sometimes, couple best tapi sometimes single best. tp klau dah dpt someone yang serasi dgn hati, cple jd seronok tapi klau dah kongkong sgt, buat apa pun tak boleh, baik single!

MissNadh said...

aNis sHazLin..terkejut ke?gempak je tu..hihi..

NUMASARA HANA..kamu mmg suke double decker..huhu

AwieKashi..ikut jugak kan..memang kene tanye diri sendri..

MiSzy DiaN..dua2 pun best sbenanye dian..:p

nulhazwany abdul malik..memang..semua nak cerita..buat blog suda..hehe

.m y z..betul sangat awak cakap tu..dua2 ade baik buruk nye..:p

AwieKashi said...

So,pikir masak2 siapa yang baru nak start tu...huhu~

MissNadh said...

AwieKashi ..haha ! tak jadi masalah sape nak start tu,tapi kene pandai handle prob sendiri,jgn bagi satu dunia tahu..huhu..kalau nak,buat blog cam kite2 ni tak pe..hehe

miss'ENH said...

hahaha...single lah best..kidding^^
ape ape pon..yg penting pandai jage maruah diri..

meh singgah entry terbaru
http://missenh.blogspot.com/2011/04/its-ok-tak-perigi-cari-timba.html

afiqazizan said...

single lebih baik..hidup single menggembirakan..dan no kapel2..hehe.

MissNadh said...

miss'ENH..betol kamu kate tu,pndai jge diri dah la..:)

afiqazizan..kan?pening je kapel2 ni..hihi...