kelik kelik

The Gojess ^_^

Sunday, 17 April 2011

Dalam proses lagi...

Salam..

Lame rasenye tak menulis..erkk?yeke?bukan-bukan,maksud aku menulis personal camni selain join contest segmen dan GA..yup..masih dalam proses menyiapkan sambungan cerpen kisah yanie tu..kalau korang belum bace tengok kat sidebar ni,ade part 1 punye tuh..

Di atas permintaan ramai..cecece..aku harus sambung cerpen tu..iye la cite tu pun cam tergantung..memang idea banyak je dalam kepale tapi bile nak menaip tu ayat-ayat ape aku nak letak nih?haaa camtu la gamak nye ye pengarang berkaliber sume buat ek?bukan senang nak tulis cerita pepanjang nih..adehh..

Yang pelik nye,part 1 tu kan aku karang kejap je tak sampai 4jam..erkk..lame la jugak tu kan??haha..siyesly memang tak benti aku menaip part 1 tuh,eh ade gak benti 2 kali carik idea..dah la tak buat plot segale..ish ish..tapi sambungan ni lagi lah dah 3 hari ni dollll,aiya....bikin parah..idea-idea..come to me bebeh..

Sesape yang da bace and komen aku sangat sangat sangat hargai.terima kaseh tau korang yang bace dan komen..respon sangat baik walau aku karang tah pape je ayat nye kan kan?aku memang saje pakai ayat yang korang tak bosan dan diguna pakai sehari-hari..nak jiwang tak pandai..err..

Dan terima kasih jugak kepada pengkomen pertama aku yang walaupun kau komen pendek camtu je,tapi buat aku sangat teruja sebab aku memang cuak time tu tunggu respon sesape yang dah bace,tapi komen kau dah naikkan semangat aku dan buat aku senyum lebar..(tak kisah la kau komen tu ikhlas ke tak kan)so thankz to KOCIX..(jangan nak teruje sangat aku sebut name kau ni..haha).terima kasih untuk pengkomen yang lain jugak yang mintak sambung tuuu..maceh macehhhhh!!


p/s : dah 60% siap..

3 comments:

Bella Bell said...

wajib sambung!!!hehehehe~~


xsabar nak tgu episod strsnya...


^___^v

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

cerpen.. erk~ ("-_-)

MissNadh said...

bella...hoho..tak tido mlm dah ni mengarang..adehh..haha

azroy..ye?why?hihi