kelik kelik

The Gojess ^_^

Saturday, 9 April 2011

Gelak Gelak...Tak patut sungguh!

Salam

Ok aku ngaku memang aku gelak tak berengat tengok Maharaja Lawak tadi..lagi lagi start je dari group Jambu,pastu Sepah,Nabil dan Jozan..memang tak berenti ok..lagi lagi SEPAH,oo emm geee..haha! ade jer idea dorang ni erk?

Camne la Siti Sarah boleh kahwen dengan si Shuib dari Sepah ni ek?haha..best woo dapat laki yang lawak nih,bahgia asik tergelak jer..untung la...eh eh..masuk Siti Sarah pulak?kekeke

Papepon memang not bad walau ade yang bad nye macam minggu depan da kene langgan pakej MUSTIKA kat astro...ah astro ni,dah la tengok prima kene bayo,ni nak suh bayo lagi langgan mustika,hampagas sungguh la!



p/s: ulangan bile erk?nak tengok Jambu dan Sepah n Jozan lagi..TAK PUEHHH den!
      anda sokong sape?

No comments: