kelik kelik

The Gojess ^_^

Tuesday, 5 April 2011

[KAMIKAZE] - Cowok / Cewek Idamanku.


Hi Encik KAMIKAZE ! ^_^
Sesape nak join klik banner ok..


Ceritakan ciri-ciri lelaki / perempuan idaman korang.. Tak kisah panjang mana pun..


Baiklah, selaku perempuan yang semakin meningkat dewase,sudah semesti nya aku sudah terpikir dan terbayang-bayang bagaimanakah ciri ciri lelaki idaman,hik3..macam gatal pon ade..


* Typical answer from girls..nak yang BERAGAMA dan BERTANGGUNGJAWAB..ok yang ni wajib.kehkeh.


ciri ciri lain yang aku nak kat my man are..


* FUNNY. Harus la dem funny coz aku suke gelak, dan sangat kontra dengan sifat aku yang serius..baru lah meriah hubungan kan. (serius kah aku?oh tidakk)


*BERANI. Dalam erti kata lain akan protect aku dalam ape jua keadaan. Gentleman sikit ok..jangan nak menyorok belakang pompuan aje pape hal..what da?haha


*PENYAYANG. Bukan sahaja sayang kat aku,kat family.. even sayang kanak kanak dan juga haiwan lagilah menawan kalbu hatiku..pehh. (tergoda tengok lelaki bermanja manja dengan kanak-kanak,dan lagi lagi yang main dengan kucing,so sweettttt)


* KNOW HOW TO CONTROL ME. Yupp..lelaki itu harus pandai kontrol aku coz aku ni degil orang nyer,kontrol dalam erti kate lain bukan la mengongkong ye,tapi menegah dengan care berhermat ape yang patut atau tidak aku lakukan.


* SUKA BERJALAN. Iye betol..disebabkan aku sangat suke berjalan ke tempat tempat baru,aku nak ciri ni ade kat lelaki tu,so senang la nak gi sane sini tanpa banyak cakap,ikut jer..kehkehkeh


* TAK EGO. Hermm..bukan lah tak bleh ade ego langsung,tapi haruslah memahami perasaan dan keadaan aku yang sedang berduka lara..bile aku merajuk sila pujuk..jangan tunggu lame lame.bole?huhu


* TAK BANAS BARAN. Paling aku nak elak lelaki yang panas baran..aku takottt...taknak la kene herdik kene maki naik tangan semua..pehhh mintak dijauhkan. 


* BERSUKAN. Wuwuwu..sangat suke..sebab sangat sihat...kalau tak merokok lagi double plus plus aku suke..




Itu baru dalaman..kalau luaran aku pilih jugak ker?hurmm..bukan pilih tapi aku suke tengok lelaki yang ..:


* Tinggi
* Berdada bidang
* Kening hitam lebat tebal
* Jari panjang-panjang
* Tangan besar dan berurat, lol!




Yup..aku suke tengok lelaki punye fizikal yang diatas tapi tak bermakna lelaki tu wajib ade ciri ciri fizikal yang aku nak tuh,semua ketentuan ALLAH, aku pun banyak kurang dan tak menjadi idaman lelaki pon..aku sedar..semua yang aku cakap hanyalah ape yang aku bayang dan nak pada seorang lelaki,tapi tak semestinya akan dapat kan? perlu rasional..


Jadi aku nak tag kawan blogger baru aku nih


afiqazizan


Sekian terima kasih,lain kali singgah lagi..^_^









7 comments:

afiqazizan said...

wahhh terharunya nad tag fiq..thank,z nad..by the way..fiq hanya ade sifat know how to control girl dan penyayang..hah cmne ni..haha.

MissNadh said...

heheh..join jgn xjoin tau..
lol,tak payah la nak jadi yg mcm nad nak ni afiq oi..kg terpikat pulak..wuwuwu

afiqazizan said...

haha..sori penyakit sengal fiq da dtg ni..hehe..tol gak tu..kang terpikat..susah nanti..haha..ala kalau terpikat pun ape salahnya..hehe.

Azroy Bin Kassim said...

ni mcm cakapa pasal roy je ni... ea?

MissNadh said...

hah?haaa...iye iye..pasal roy la nih,hukhuk!

yaya_flanella said...

yang dalaman tu semua yaya suka jugak.. tp yg luaran tu, susah nak carik yg sama. hee

MissNadh said...

yaya..tu sebab taste memasing berbeze kan..hehe