kelik kelik

The Gojess ^_^

Monday, 11 April 2011

KEKASIH DEGIL

Salam..

Err..nak tanye,sape ade kekasih yang super sayya tahap degil nye?memang tak makan saman lah..?

Pernah tak alami situasi camni..:

"Jangan bawak kete lelaju..i tak kawen lagi ni.."..lagi si bf tekan minyak bawak laju tahap gaban..argggghh!!

"Dah tahu senang demam+pening kene hujan jangan la main hujan,balik mandi la trus.." haram jadah nak dengar..tapi tiap kali kene hujan tahu plak ngadu pening la ape la....

"Eeee yekkk...ulat ape u pegang tu,geli la,yek yek...jangan mandai kasi kat i,u tawuk i geli ngan ulat-ulat nih kan.."..sambil bf acah-acah bagi ulat beluncas kat kite..acah-acah je takpe,ni siap letak atas kepale..uwahhhhh,nak nangis rase nyer!

Lagi kite tegah..lagi die buat..saje nak sakitkan hati kite..sambil wat tu bole lak senyum-senyum kambeng jeling kat kite..hampeh..kite merajuk die wat lawak bodoh..terus tergelak..arghhhhhh!tensen tawuk situasi gini,korang tensen tak?tensen tak?

Ni sebenarnye bukan bf degil je dah..tapi suke nyakat dan pak lawak,saje nak tengok kite marah,bile dah marah pandai pulak die melawak..kite nak kontrol buat muke serious pon tak jadi sebab tengok memek muke die yang macam haram jadah..arghhhhh!


Mencik kamu...taknak! taknak!




p/s: memang suke lelaki yang kelakar..^_^

13 comments:

MiSzy DiaN said...

hehhee..
lagi di sakat lg best sb bley wat kita closed lagi taw dgn si dia.. hehehe..

MissNadh said...

memangla cik dian..tapi leh tekanan jiwe dibuatnyer..huhu

Encik Amman said...

haha.. itu la manis bercinta.. cuit2 sekali sekala :D

MissNadh said...

huhu..sekali skale yer encik amman...

MiSzy DiaN said...

hehehe..
alaaa tiba2 rindu pula pada kenangan lalu..
aisehh~~ hehehe

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

best bercinta ni ea?? ("-_-)

MissNadh said...

dian..aiseh..rindu ke?

roy..ko xpnh becinte?tipu ahhh...haha

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

pernah tu pernah la.. tp tahan seminggu dua je.. cepat boring... hahaha

Woofer Storm said...

dia sakat coz dia sayang la tu.hehee
romantik tau,jeles ni..heheheee

MissNadh said...

azroy..hek?ni mesti demand tinggi nih,nk yg hot je eh?wuwu

woofer storm..yeke?sayang ye camtu?tekanan jiwe adela..wuuu

Azroy Kassim said...

xde demand pn.. dh mmg dpt yg hot² pn.. tp ntah.. cepat bosan.. haha

Azroy Kassim said...

xde demand pn.. dh mmg dpt yg hot² pn.. tp ntah.. cepat bosan.. haha

MissNadh said...

azroy..cehh..tgu fmly ko jela carikan jodoh..wuwu