kelik kelik

The Gojess ^_^

Wednesday, 13 April 2011

Kenangan aku dengan mereka

Salam..

Hari ni mendung je..cuace sayu je..angin sepoi-sepoi bahase menampar-nampar pipi..(ceh pakai hyperbola siot,tak bole tahan!)..TeTibe teringat kenangan lalu...wuwu~

*Kenangan bersame kawan-kawan waktu sekolah dulu..(aku dak skema,siap dapat anugerah Student of The Month lagi ketegori SAHSIAH!)..*gelak laju-laju cepat! sekarang?cam haram jadahhh la nak skema-skema lagi ni,tapi masih pendiam,hihi..

*Kenangan naik Gunung Besar hantu waktu sem5 kat poli..(yup..naik 4x4 dan buat aktiviti lasak segale,tak dapat lupe seh,ade mase tubing..alaa..yang naik pelampung besar kat sungai pastu kite dibawa arus sungai tuuu..tawuk?haa yang tu la kan..turun cerun air  tu kepale terhantuk kuat tahap gaban kat batu,nasib baik pakai safety,kalau tak aku rase aku hilang ingatan da..wuuu~ takottt...takmau-takmau..terlalu banyak memori dalam kepale ni..

*Camping at PULAU TIOMAN..(also mase sem5,dapat naik bot gi sebuah pulau kat Tioman tu then snorkeling..wuuu~best gilak okeh! tengok keunikan kecantikkan kepelikkan terumbu karang yang pelbagai bentuk dan warna tu..ikan jangan cakap la bape banyak main-main bawah tu,siap nampak nemo lagi okeh,syiokkk! SUBHANALLAH..memang cantik pemandangan dasar laut,nak gi lagi, nak gi lagi..waaaaa!

*Kenangan dengan si dia..(wuuuwu~.nanak citer..banyak sangat memori sejak zaman sekolah lagi..iskk)

Banyak lagi memori sebenar nye..Konvokesyen day..hangout dengn besfren.. menang loteri..  dapat 1st ank buah dan banyak lagi lah,takleh la nak cite sume kan..5page tak sudah lagi kanggg!but ni semua yang manis-manis je..pahit akan menyusul kalau aku rajin nak kongsi la yek..yuhuuuu









p/s : berkumpul dengan kawan-kawan memang terbaik,ubat paling mujarab nak hilang stress,love all my fren dem much! dari sekola rendahhhh,sekola menengah,kawan form6,membe poli Sabak Bernam,kawan-kawan fesbuk,tagged,blog nih.. dan semuaaaa,semuaaaaaa..tawuk?semua!

4 comments:

NUMASARA HANA said...

hahaha.... dating kat pintu dapat sahsiah terbaik...

junior2 ikut sampai besar.
hihihi...

MissNadh said...

hahaha..hampeh mu mas..tak bleh simpan rahsie betol lahh

Azroy Kassim said...

kat pintu je?? hek eleh.. hahaha

MissNadh said...

azroy..abes xkn nk tandas pulak??haha