kelik kelik

The Gojess ^_^

Friday, 15 April 2011

Kisah Malang Yanie kene.....arghhh!

Satu senja tu Yanie baru balik dari kolej..sambil jalan lenggang kankung dari perhentian bus ke rumah sewa nye,Yanie main sms dengan bf die..

"pa..mama rindu la,bile kite nak dating lagi nih?"mesej Yanie kepada bf nye.

tetett tetett..bunyi mesej masuk..cepat-cepat Yanie bace..

"sabar ye mama,papa busy la sekarang nih"

Yanie balas "urmmmmm"..konon merajuk nak suruh pujuk..

"ok mama,papa nak gi stall burger lepak-lepak,nak bawak moto ni..bye mama!"

"cehh,ingatkan nak pujuk ke ape,haram jadah sungguh,eee!" ngomel Yanie sambil jalan hentak-hentak kaki.

Sampai satu simpang tu,tetibe sebuah wira hitam berenti..

"hai cik adik manis,nak tumpang?"kate pemude yang bajet hensem dengan spek hitam,*senja kot..takyah la pakai spek lagi,..kate Yanie dalam hati..

"err,takyah,nak sampai dah".. balas Yanie sambil sedia nak jalan laju-laju..dah la jalan sunyi takde kete senja-senja nih..ishh!

"meh laa..alaa memalu pulak die" sambil pemuda tu keluar dari kete menuju ke arah Yanie.Belum sempat Yanie kate pape tetibe mulut yanie ditekup dengan sehelai kain.Pastu Yanie tak ingat pape da.......

Sedar-sedar je yanie kat sebuah bilik..naked!!tanpa seurat benang ditubuh..Yanie rase sakit kat celah kankang..sah!Yanie kene rogol!! Mase tu Yanie tak ingat ape dah,rase nak terjun jambatan je..mate Yanie memerah nak tahan airmate dari mengalir,tapi tak terdaye,teresak-esak die nangis.

Tetibe masuk mamat yang bajet ensem bawak wira tadi..tajam Yanie pandang mamat tu.Mamat tu selambe je kutip baju seluar dan yang dalam-dalam Yanie lalu lempar kat Yanie..

"cepat pakai,kau nak balik kan?"..selambe beruk je mamat tu cakap cenggitu.

"hoi bangs*t,kau kenape buat aku camni hah??!!pekik Yanie tak beringat,badan Yanie masih kaku hanye ditutupi selimut coklat..

"tah,tetibe nak buat" jawab mamat tu selambe.

Yanie rase macam nak terajang mamat tu,tapi dipikirkan die dalam keadaan camtu dengan sakit nye lagi,dilupekan aje..perlahan lahan Yanie amik baju die semua..

"keluarlah tolol,aku nak pakai baju!!"..jerit Yanie

"eleh,macam aku tak pernah tengok pulak kau bogel" balas mamat tu selambe lagi

*Tenuk dugong betol mamat kerek nih,kau nak mati eh?jangan ingat kau boleh lepas la bageerooo..hanya dalam hati Yanie mampu berkate begitu.

Dah siap pakai lengkap segale,dengan rambut kusut masai Yanie jalan ke pintu..

"oi2,kejap la,ape rambut kusut masai macam lepas kene rogol ni,cover sikit..meh aku rapikan"..kate mamat tu sambil selambe rapi-rapikan rambut ikal separas dada yanie.

"wow,gune jari pon boleh" kate mamat tu lagi..

Terkebil-kebil Yanie tengok mamat tuh,rase nak penampo je lelaju,cepat-cepat Yanie tepis tangan mamat tuh.

"ahh,blah lah kau!"dah tepis ditolak pulak mamat tu sekuat kudrat yang ade.

"wooo..okey-okey,aku tak sentuh,dah puas malam tadi sentuh,jom aku hantar balik"..mamat tu berkate.

Dalam hati Yanie nak meraung je,ape yang dah jadi ni..sape mamat ni?kenape die buat aku camni?kenape die macam tak takut je lepas da buat aku camni?arghhhhh!

Dalam kereta Yanie senyap.Mamat tu senyap.Hanye lagu Isabella nyanyian Search berkumandang perlahan di radio..dalam hati yanie terfikir lagi..lepas ni ape die nak buat? terus ke balai report polis kah?atau berdiam diri aje?ni kes rogol nih..arghhhh!

Tetibe mamat tu bersuare..

"aku da rakam adegan kite malam tadi,saje nak buat kenang-kenangan..kalau kau berani-berani nak repot polis or bagitau sesape,sila kan..tapi jangan tanye kenape la kalau kau tetibe jadi popular selaku artis porno"

Yanie rase nak pitam!tetibe mengalir lagi airmate Yanie..kali ni tak teresak,nak disembunyi tapi masih kedengaran sedu sedan nye.

"ape kau nak sebenar nye ni?kenape aku?hah?"..soal Yanie sambil tersedu sekali skale..

Mamat tu pandang Yanie,muke macam menyimpan seribu misteri. Pertanyaan yanie dibiar sepi tak berjawab..

Sampai depan rumah sewa Yanie,Yanie jadi pelik..*aihh,die tahu pulak rumah aku...

"mane kau tahu aku duduk sini?"soal Yanie

"aku dah lame usha kau"balas mamat tu

Fine,Yanie dah tahu,memang dah lame mamat tu usha Yanie sebab Yanie selalu jalan situ balik dari kolej.Hampir setiap hari..tapi tak pulak Yanie perasan wira hitam ni.Keluar dari kereta Yanie hempas pintu kuat-kuat dengan harapan pintu wira hitam mamat sengal ni akan tercabut la.Tapi kalau tercabut memang super kuat la Yanie ni kan..Yanie sempat jeling nombor plat kereta wira tersebut sebelum kereta tu meluncur laju pergi..

Lame Yanie berdiri kat luar rumah die..memikirkan ape patut die buat..family,kawan-kawan,kolej,saudara mara,bf..semua yanie pikir,dapat tak dorang terima kalau tahu dirinye dirogol?macam mane penerimaan dorang nanti?

Yanie bukan lah bodoh yang tak pernah langsung hadir seminar anjuran PDRM,kaunseling,motivasi,yang mengajar ape patut dibuat selepas dirogol..yanie tak kire,dendam kat mamat tu mesti berbalas,*biarlah mase depan aku rosak,aku tak salah!!aku dianiaya!kate Yanie dalam hati.

Dengan masih sakit,Yanie menuju ke balai polis berdekatan,naik teksi,dekat je pun balai polis tak sampai 10minit..dah sampai tu kat kaunter,Yanie tengok ade abang polis yang jage..*ish macam malu je nak citer,ape ayat aku nak kuarkan ni?yanie bermonolog..

"Ye adik,boleh saye bantu?"..soal abang polis.Yanie nampak kat name tag name abang ni Hussin bin Abd Rahim..

"err..ade polis perempuan tak?" takut-takut Yanie tanye.

Abang polis tu dah pandang semacam.

"takde la dik,ade sorang tapi arini die tak on duty pulak"kate abang Husin..pheww,dah panggil abang Husin pulak dah!

Yanie pikir-pikir lagi,nak repot taknak,nak taknak?ahhh,alang-alang dah sampai!

"err..saye nak buat repot...." kate Yanie sambil tarik perlahan kerusi dihadapan nye,orang memang tak ramai time tu.

"Saye dirogol.." kate Yanie perlahan sambil menunduk.

Abang polis tu nampak terkejut.*ek eleh buat-buat terkejut pulak,dah name nye balai polis mestilah ade kes camni orang nak buat repot,Yanie bebel dalam hati*..dalam pada tu Abang polis itu dah bersedia nak menaip keterangan yang diberi yanie,berbekal kan nombor plat kereta yang sempat Yanie hafal,Yanie cerita daripada A sampai Z..

Dua hari Yanie berkurung dalam bilik tak pergi kolej,kawan-kawan tanye Yanie kate tak sihat je..bf yanie call pun yanie macam layan tak layan je..tak berani Yanie nak bagitahu mereka..yang tahu hanye kakak Yanie yang kerja kat KL,kakak Yanie macam nak pitam dengar,tapi dipuji sebab tindakan Yanie yang segera repot polis.

Menangis-nangis Yanie cite kat kakak die,kakak die sampai sebak tak terkate,disuruh nye Yanie supaye tak bagitahu abah dah emak kat kampung..kakak Yanie akur..

Satu malam tu tengah Yanie mengenang nasib diri,masuk satu mesej..

"i miss u damn much"

erkkk?sape pulak ni,Yanie malas layan,salah nombor kot..tetibe henpon sony Yanie berbunyi mengeluarkan lagu korea..ring ding dong ring ding ding..ring ding dong..

Yanie angkat,"hello" kate Yanie..tapi senyap tak bersuare.

hellooo.."Yanie panggil lagi..

"emm..rindu la,nape dah bape hari tak kuar rumah?.."

what theee..."sape kau?"

"ish..aku la..yang kau jumpe 3 hari lepas..tak kan lupe dah kot..?"

*anjing kurap betol,mane mamat ni dapat no aku pulak??arhh lupe pulak macam la die tak bole telek henpon aku time die rogol aritu..

"Kau nak ape?!"tanye Yanie bengkek..

"saje nak call kau tak bole ke?"

"memang sah-sah la tak bole,sialannnn!!!" balas Yanie kuat.terus dimatikan panggilan.

*Bodoh,ingat aku ape,kau dah rogol aku pastu kau nak call aku macam takde pape berlaku?cittt..!

****

Seminggu lepas tu,Yanie dapat panggilan dari balai polis..takut-takut Yanie nak angkat..

"kami dah dapat tangkap siape yang rogol cik Yanie,minta cik Yanie datang ke balai secepat mungkin untuk mengenal pasti suspek" kate seorang lelaki yang sudah pastinya polis.heleh?

Dapat je panggilan tu Yanie terus call kakak suruh teman,nasib baik hari tu hari Sabtu,kakak Yanie tak kerja.

Dengan hanye berjeans dan t-shirt lengan panjang colour ungu cair jename Diesel,Yanie pergi balai polis..

Yanie dibawa ke satu bilik bercermin untuk kenalpasti..Yanie nampak seorang pemuda berjeans lusuh dan ber t-shirt putih bergari duduk menunduk..sah! memang mamat tuh..terus di iye kan saje oleh Yanie apabila polis tu bertanya..

Mase Yanie nak keluar dari balai,mamat tu pon dalam perjalanan ke lokap,sempat mamat tu mengerling Yanie sambil tersenyum.

*kurang asam,berani kau nak senyum-senyum kat aku lagi ek..Yanie kate dalam hati.

"ape pandang-pandang?hah! rase lah kau duduk dalam penjara,tak nampak dunia luar,dah dunia aku kau robek!"Yanie marah.

Lame mamat tu pandang Yanie..sekali die bersuare..

"aku nak bertanggungjawab..."kate mamat tu.

Yanie naik angin,muke Yanie memerah tahan marah ya amat.

"hoi jantan keparat! kau ni muke je ensem tapi otak takde,otak kau letak kat lutut ke hah??!kau tu perogol! kalau dah sepuluh orang kau rogol takkan sepuluh-sepuluh kau nak bertanggungjawab?!tengking Yanie.

"aku rogol kau sorang je"..balas mamat tu tenang.

Berapi-api Yanie pandang mamat tu,yang kakak Yanie dan polis-polis yang ade kat situ pandang aje macam tengah tengok sketsa pulak.

Mamat tu pandang sayu Yanie..mintak simpati konon.

Terus Yanie meluru ke arah mamat tu,dengan kekuatan yang ade Yanie tumbuk muke mamat tu sekuat hatinye,tak cukup dengan tu,sesaat kemudian Yanie tendang pulak anu mamat tu.

Dushhhh!!

Merah muke mamat tu tahan sakit,terkepit-kepit die.Polis kat situ cube tahan Yanie dari melakukan tindakan selanjut nya..Kakak Yanie dah tarik Yanie kebelakang.

Yanie pandang marah.

Mamat tu bersuare lagi..

"Sekurang-kurang nye,aku dapat rase DARA kau.."..sambil senyum sinis dan dibawa pergi polis.

Tamat.






*Ape terjadi kat yanie lepas tu?
*Bf yanie macam mane,dapat ke tahu gf nye dah tak berdara lagi?
*Mamat tu pulak lepas ke atau meringkuk dalam penjare?
*Camne dengan video yang dirakam mamat tu?
*kalau bebas die cari yanie lagi tak?ape motif die nak sebenar nye?haaaa...




Haa....sesape yang dah bace sampai abes tu tahniah lah,anda memang terbaik.muah muah!
ni hasil coretan/nukilan aku sendri..
memang dalam kepale ni selalu ade cerita yang menjelma sendri,tapi tak ditulis oleh aku.
Kalau suke/xsuke tinggal kan komen boleh aku baiki lagi..
sape nak sambungan sile bagitahu..
mane tahu dapat lagi mimpi sambungan cerita ni..hihi
tapi aku ingat memang nak tamat kan kat sini jela..boleh tak??
puas hati tak ending?kekekke(mesti tak kan?)



38 comments:

kocix! said...

ko wat ke?
best siot!
tergelak2 aku bace!
cepat sambung!!!!

MissNadh said...

wow komen balas pertame! beri tepukan utk kocix!! haha

thankz beb.aku la karang.
bakat terpendam,hukhuk!

sambungan kene tgk respon la..wuwu~

topimagine said...

hehehe.. relaks je mamat tu lepas dah rogol anak dara orang... cam xbersalah lak ek.. hahaha

MissNadh said...

topimagine..haa,ade makne die wat muke tak bersalah tuu..huhu

kancil biru said...

perghh....ayt xleh blah 'sakit celah kankang'...hahahaha....t smbung lg yea...hehehe

akulah gadis itu said...

wahhh nad berjaya buat kakcik rasa nak bg penampo arab je kt mamat tu...minta dsambung ye ini story...mamat tu mesti dh lama syok kt yanie..
mcm "seth tan" laki dlm novel yg penah kakcik baca..hehe..

MissNadh said...

kancil biru..wohoho,,ayat xde sensitiviti..hukhuk!

akulah gadis itu..aah la..teringat plak cite seth tan tu..huhu..

tenkiu komen yerrr..muuahh!

efa nur said...

adussss..rekaan semata2 ke?? hahaha

tukaa laa ending die kasi gempak sikit.. tak puas hati nie..haha ;D

MissNadh said...

opkos la rekaan..haha

lom ending lg tu..tgu sequel 2 plak..cecece

Eyka said...

first time eyka baca cerita ala-ala novel mcm ni smpai abis..macm xcye jex..hehe..=.="

anywy cerita ni beshh!!..nti ade smbungan dia..jgn lupe pnggil eyka baca aww~^^

Bella Ayub said...

laaaaa..tulis sendiri ke??? sangat berbakat and im waiting for next episode!! :)

アヌム ちゃん~~ said...

hyee..singgah sini too^^

NUMASARA HANA said...

terlambat komen la... sory la ye... best cite nye... bleh wat novel pasni... laki tu ensem ke tak, nak wat muke tak bersalah mcm tu? hahaha.

MissNadh said...

EYKA..tenkiu2 dear..oke nanti panggil kamu kalo da bersmbg..hihi

Bella Ayub..yup..baikk.tq2 so much!

アヌム ちゃん~~..thankz tau

NUMASARA HANA..oh..lom sampai tahap novel lagi

Hajar Adnan said...

waaaa.... best!!!! suke3... nak lagi.. nak lagi..

MissNadh said...

Hajar Adnan ..walaweh jay komen jugak..huhu..mekaseh2..!

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRah DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBaNG BeN... Nak KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V


P/S : PeRGGHhHh!~ TeRBaeKKKKK La DeaR... SiS BaCeR TaK KeLiP MaTeR... Lau aDeR SMBuNGaN LaGi PuN BeST GaKS!~ (^_____^)V

Bella Bell said...

huwaaaa..nak tahu ending..nak tahu ending.....nak jugak! nak jugak!


hahaa...



nice story!! saya suka ^__^V

MissNadh said...

sis nad..tenkiuuu..insyaallah ade ni..hihi

bella bell..haha sabo-sabo..terharu weh..tqqq

MualliM™ said...

ouh...crita ni mcm lucah, tapi...

pape un teroskan la...nk tahu ending .. haha

MissNadh said...

muallim..haha lucah ke?ok lupe nak warning budak2 bawah 16 tahun perlukan bimbingan ibubapa..hehe..

thankz bace jugak yerr

MualliM™ said...

heh, dah TERbaca... nk wat camne...hehe..

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

mesti yanie suka pakai seksi ni..

btw.. nice story..

MissNadh said...

azroy..ko bace sampai abes ke?tak caye ahhh..haha..tqq

MUHAMMAD AMIRUDDIN said...

bole lah cerita kau .... aku suke ... tip top ...

Nur diana yana said...

ada pengetahuan disini

Clintz Robert said...

Pastue2... Ape jd??? ;)

Clintz Robert said...

Pastue2... Ape jd??? ;)

pena sepi said...

Bru hrini tbce...

IMPIANA MOTOR SPORT said...

BERT..tahniah!!

Miss Apple said...

Wahh sonok bce...

Farahhana Zulkaply said...

Sambungg please

reiga satria said...

obat herbal

obat penggemuk badan

Obat Pembesar Penis

Viagra

Levitra

NURHIDAYAH HUSNA said...

SAMBUNG!

NURHIDAYAH HUSNA said...

Sambung !!!!

suehaili Mustafah said...

Hahahahahhahaa

FURQUON_AHMAD said...

goodluck, imagine banyak2 lagi k.. (y)

Miftahul Jannah said...

Heee seth tan dalm novel kasih yang suci atau tajuk dramanya Nora Elena><
#sambung,sambung,sambung><