kelik kelik

The Gojess ^_^

Monday, 2 May 2011

Ladies coach la,tak reti bace ke??

Salam...

Penat-penat..mate dah mintak lelap dibuai mimpi,tapi waras akal suruh tahan sebab nak tengok maharaja lawak kejap lagi..aihh...

Merayap PWTC tadi memang macam-macam jenis buku ade sampai aku tak tahu nak beli buku ape da?ade nak beli satu novel tu tapi aishhh mahal plak,tak jadi ! kene paw ayah dulu nih..hihi. Last-last beli magazine ape tah kat Karangkraf punye stall then beberapa buku info dan buku tuk adik..

Mase nak balik tu dah pukul 5..paham-paham la time orang balik keje ramai yang naik ktm memang penuh,padat,sendat,mampat..pehhh..aku sampai 3 kali miss naik kot..bukan tertinggal tapi terpaksa tak naik sebab dah padat sangat..sampai kan kali ke empat aku nekad nak rempuh,tak lalu dah den nak nunggu ae jang!

Dah aku elok-elok beratur nak masuk pintu tren tu then 3 orang negro selambe badak tolak aku dorang masuk..betul-betul muat kat pintu dorang tu..dah orang lain tak boleh naik dah..yela,sorang dorang tu ibarat 2orang warga malaysia nih..kalau aku masuk jugak ni mahu aku kene himpit ni..tak sanggup nyah!

Pastu baru aku terdengar.."ladies coach la"..ade sorang India ni tegur..tapi dorang buat bodo..adei dorang ni tak reti bace ke?pastu ade lagi laki yang jalan depan tu plak tegur..baru dorang kuar..pehh..cepat-cepat aku serbu masuk..3 negro tu keluar boleh masuk 7 pompuan malaysia,bayangkan ! (besar gile dorang)

Eh dah pukul 10 dah start maharaja lawak.bye!



notakecik : nak bantal....bantal...bantal....

7 comments:

MiSzy DiaN said...

hehhe..
dlu msa p pwtc, nda prasan pn kalu naik coach ladies..


wahhh dia order astro warna laaa..

SiS NaD said...

SaLaM...

DeaR, KaT TiTLe Tu 'CoCaH'... (^_____^)V

MissNadh said...

dian..kamu pegi time bile tuh?hihi

sis nad..alamak aih malunyer..ni la taip time mamai tula jadinye..huhu

MiSzy DiaN said...

awal tahun.. hehehe.. p kl.. brcuti.. hehe..
pasni kalu trun kl lg, maw jmpa blogger lain.. :)

SyedGraphiX said...

hahahaa...orang luar ni mmmg. dia buat mcm negara dia je. nak tegur kang serba salah jgak. sbb diorang jgn men2 owhh...takut. huhu. besar tol ekkk dia tu..

errrrr...nak mintak pendapat ni. loading slow tak? rasenye ok tak blog syed ni? tolongg tolong .. :'( http://www.syedgraphix.com/2011/04/syedgraphix-tampil-lebih-simple.html

xcyber said...

haha ladies coach..
kesian kat negro tuh

NUMASARA HANA said...

nampak nadh merempuh tren tuh... aku dah syok duk kat dlm coach tuh. hahaha... nak jerit tapi kang kontroversi plak. sampai rawang, ko dah lesap dulu. mane ntah...