kelik kelik

The Gojess ^_^

Wednesday, 27 April 2011

Mahu pergi sini...JOM??

Salam..

Huwahhh..nak pi Pesta Buku kat PWTC....ade sesiape mahu teman kah??even tengah pokai wajib jugak singgah nak cuci mate tengok novel-novel keluaran terbaru KAKI NOVEL, PRIMA or ALAF21..mane tahu dapat pulak die bagi 3 novel RM10 memang aku tibai!! tapi ade ke? >.<

Mungkin esok,mungkin luse,mungkin this saturday..yang pasti mahu terjah jugak..dah la membe-member dalam mood exam dan busy,so nak ajak pon payah..aisehh..

Numasara.....anda abes exam bile?jom la kite meronggeng PWTC oit..wuuu~ nak ajak si Eriqa die tengah busy buat cake...nanti kek die siap boleh kite tibai sikit..kehkeh..



notakecik : sebebarnye saje nak berjalan,haihhh tak puas lagi walaupun baru balik  Cherating !! iskkk!

5 comments:

MiSzy DiaN said...

novel lain aku nda minat, kecuali novel keluaran alaf21 jak terutama adama dan hawa n ombak rindu.. huwaaaaaaaaaa.. habis stock suda novel tue..

MissNadh said...

dian..cube kamu bace novel prima tajuk kau dan aku..serius sweeettttt!

NUMASARA HANA said...

jumaat balik la... sabtu tghari leh la pegi.... next exam hari rabu... huhuu....

afiqazizan said...

jumaat petang,sabtu dan ahad fiq free..nak ikut nad le.

MissNadh said...

NUMASARA ..okeh nanti pape roger !

afiqazizan..aih fiq..bukan fiq da pegi ke aritu..dah borong buku blom?he