kelik kelik

The Gojess ^_^

Sunday, 10 April 2011

MENINGGALKAN atau DITINGGALKAN? sila pilih!

Salam..

Korang yang sedang bercinta,meh bace ni..tak lupe jugak yang dah ade pengalaman ditinggalkan kekasih atau meninggalkan kekasih..yang takde pengalaman langsung sebab tak pernah bercinta atau masih kekal cinta korang tu sampai sekarang pon bole join..

Mane yang korang pilih?ditinggalkan atau meninggalkan kekasih?mane yang lebih perit?mane yang lebih sakit?

Kalau meninggalkan adakah anda akan berpuas hati dengan jalan anda tuh?(awat skema ber'anda-anda segale nih)okeh-okeh..kalau tinggalkan si die sebab perangai die yang macam gampang memang patut la korang tak rase pape,tapi budak-budak zaman sekarang ni lain..maju lebih..tak kisah la perangai cam hampeh alasan tak nak tinggal sebab dah sayang gile-gile..helllooo...korang sanggup tahan kalau kekasih punye perangai memang super saya la baran sampai naik kaki tangan?kalau camtu kekasih anda..plz leave!tak rugi pape pon..lagi hidup tenang aman damai lagi ade..kan kan...

Kalau ditinggalkan macam sadis sikit la kan?kite ni iye-iye la sayang die..setia..tapi tetibe die mintak putus sebab orang lain atau takle ngam ngan korang..isk isk,,,memang sedih..rase macam nak terjun dari tingkat 33..puihhh,batalkan niat nak tamatkan riwayat hidup segala nih..helllloooo..ramai lagi kumbang dan bunge bole cari erk..paling koman pon akan terbayang-bayang kenangan silam sambil menitis air mata..cecece..

Aku pernah ditinggalkan dan meninggalkan..mase ditinggalkan tu..hurmmm..emm..aaa...hmmm...adei camne perasaan aku eh?dah lupe sebab cinte monyet je pon..lupe lupe!kekeke..mase meninggalkan pulak...hmm..emmm...aaaa....taknak citer!haha

Jadi korang rase mane korang leh tahan lagi..meninggalkan atau ditinggalkan?share with me~






p/s: i choose to leave him,but i could not do it..so i wait until he leave me one day....can?

4 comments:

budak kampung said...

dengan kuase kalimunan saye singgah ke sini keh23...jage2

MissNadh said...

cehhh...xtakot langsung la..haaha

kocix! said...

aq pnah dtinggalkan n meninggalkn..aq ase dtinggalkn lg pedih...wuwuwuwuw..

MissNadh said...

tawuk takpe kocix..wuwuw