kelik kelik

The Gojess ^_^

Wednesday, 6 April 2011

Misteri BERMUDA TRIANGLE @ DEVIL'S TRIANGLE

Salam..

Korang pernah dengar pasal misteri BERMUDA TRIANGLE ni? dengar nyer, banyak dah pesawat,jet dan segale kapal yang lalu kat laluan ni akan hilang secara misteri dan tak akan dijumpai..hurmm??

Sebelum tu sesape yang tak tahu ape tu BERMUDA TRIANGLE,meh nak kasi tahu sikit..


Dipanggil BERMUDA TRIANGLE kerana terletak diantara laluan MIAMI, PUERTO RICO dan BERMUDA..



1945-Misteri keanehan terjadi apabila Flight 19,iaitu sebuah pesawat Navy Avengers yang terdiri daripada 5 orang anak kapal,melakukan misi latihan di lautan BERMUDA TRIANGLE ni hilang secara misteri. Bantuan menyelamat dan mencari,iaitu sebanyak 6 buah pesawat dengan seramai 26 orang dihantar untuk mengesan pesawat yang hilang ini juga hilang secara misteri,langsung tak dapat dijumpai..err?




BERMUDA TRIANGLE also known as DEVIL'S TRIANGLE, storm akan melanda dengan tiba-tiba bila ade yang melalui kawasan ini..kompas tetibe lari bacaan dan tak boleh bace,ade bacaan yang sengaje membawa kapal dan pesawat ke DEVIL'S TRIANGLE nih..wuwuw..tatottt...tatott..

Ade yang mengate kan ade arus magnetic yang kuat kat kawasan triangle nih,ade yang kate ni lubuk syaitan,ade yang kate ni tempat keluarnya dajjal,dan tak kurang yang kate tempat Alien keluar..hurmm?

Macam-macam cerita dan pendapat boleh bace,korang google jela,mane tahu lain pulak info kan..yang ni aku dapat dari google jugak..memang misteri gile kan,so,ade yang berani nak pergi?


6 comments:

MiSzy DiaN said...

malas nk google, baca kt cni jak.. hehehe..
dlm movie gulliver travel kan, ada crita pasal ni kan.. hehe.. kapal dia tmasuk dlm ribut entah apa then tdampar kt pulau asing.. ntah betol ka nda.. hehe..

MissNadh said...

yeke..tula ade movie pasal ni tapi sy tak pernah tengok lagi..

dorang masuk ribut tu and terdampar kat pulau asing?hmm..tapi movie je kan..yang sbenar takde sape tahu..huhu

pha is said...

yg hairannya kenapa mesti "segi tiga" jugak eh? hehehehe

afiqazizan said...

ade satu cerita kat channel axn..lost tak silap saya..pasal bermuda triangle gak.

MissNadh said...

pha is..nape,banyak lagi ke pasal segitiga?huhu

afiq..lost tu pasal bermuda triangle jugak ke?sy ade tgk gak seosan 1..tp skang da seosan bpe tah mls ikot..huhu

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

mmg misteri tempat tu. pernah tgk citer doreamon pasal bermuda ni masa kecik-kecik. tp tmpt ni gak tmpt percutian yg cantik.