kelik kelik

The Gojess ^_^

Wednesday, 13 April 2011

Mr. Kamikaze buat segmen senang lagi

Ade segmen senang terbaru dari BLOG ERK..
Marila reramai menjoinkan diri..yeay!

Senang je..tugasan berbunyi gini..
 Describe pasal blog korang.. (tidak melebihi 250 patah perkataan).

Blog aku yang diberi name CORET-CORET MISSNAD nih baru beroperasi tak sampai 2 bulan,iye benarr..minggu depan genab la 2bulan..phewww!

Sangat simple kan blog nih?tah la tak reti nak touch-up sangat,kang berat orang susah nak view pulak.. Header plak dah tah bape kali tukar,memule dulu tempek muke sendrik kat atas tuh tapi bajet comel je konon,tak mahu dah letak muke,huh! pastu header sekarang ni wat sendrik gune photoscape je,memang cincai mancai asal bole je header nih..(ade sesape nak sponsor header tak kat aku?wuwuwu). Terima kasih kepada semua yang sudi follow blog tah pape ni..sangat hargai..walau anda sekadar singgah sekali pastu tak masuk dah..waaaa!

Hurmm..ape lagi nak describe nih?takmo ar pepanjang,kang korang malas bace,aku tahu! haha..ok tu je kot, ape yang kurang sile bagitahu..saye budak baru belajar..kalau salah tulun tunjukkan..okeh?

Baikkk aku mahu tag kawan aku yang jugak baru nak berjinak-jinak dengan dunia blog ni..harap ini dapat membantu anda wahai


haha panjang gilak! aku saje tambah-tambah mas,jangan marah!


Sekian terima kasih,lain kali singgah lagi..wee~



1 comment:

NUMASARA HANA said...

suke hati hang je p taruk name aku cam gitu.... tak pasal je di binti dgn zakarino... hahaha...

bdw, thanks 4 dats name... kena wat entry pasal name ni plak pasni.