kelik kelik

The Gojess ^_^

Friday, 22 April 2011

Nah hambek balik jawapan ! entry to entry ye cik NUMASARA HANA?

Salam..

Ehh..jangan la saspender plak bace tajuk entry,aku gaduh dengan blogger yang di nyatakan ke?mesti korang pikir cenggitu erkk..kan entry aku sebelum ni BACE SINI DULU,aku tulis ape yang aku nak buat sekarang ni kan..sekali my besfren since form 1 ni siap buat special entry nak menjawab balik..NI DIE BALAS,bace bace!

Macam kau kate kalau facebook wall to wall,kalau kat blog ni kite entry to entry la okeh?haha..

Ekceli aku dah tulis pun komen kat entry die just belum send je,sebab nye macam panjang la pulak aku nak jawab satu-satu..so bace kat sini yer NUMASARA HANA

Wahai numasara hana kimi tachi zakarino.(tajuk drama jepun) hakhak!

## yer..sofbol pun aku rindu jugak weii..iskk3


## tak puas dow lepak,pasni overnite plak leh gosip sepanjang malam dengan eriqa sekali..haha


## jangan jeles aku gi holiday sok..ala sekali skale.. nak suruh aku amik camne dah aku takde sok,kalau scoot aku tu magic dah suh dah amik kau kat upm siap.


## taknak rempitt!!!


## sekarang dah panjang sangat! serabot mak nyahh!! haha


## ciss,kete auto wat mende,nak belajar yang manual lahh!!


## waa..ikan pari paling mak aku jarang masak, sebab tu ngidam dah ni..wuuu~


## yeay..jum jum karoke...hihi

Okeh sekian laporan entry to entry kami..kekekke! jangan bengang ye korang yang bace ni..kite pun leh buat entry to entry pasni okeh?hihi..


notakecik : pakai kaler biru fevret cik numasara..:p






5 comments:

NUMASARA HANA said...

hahaha.... sakit hati je kalau ada org laen baca..

hikhik...

pas ni nak suh pak cik amad wat blog la...

leh bercinta mcm ujang n yana.
hahaha....

MissNadh said...

haha..tahu takpe..hoho..

cik abang tak reti nak berblog bagai ni..kite becinte bedua jela..hakhak

NUMASARA HANA said...

tahu takpe... facebook pun tak layan... haram jadah tol. baru bace si yanie part 2. bile ntah awak post, tak pasan.

aLieF si Muncung ManiS said...

jgn sesekali merempit..tapi kalau karaoke boleh..tapi kena ajak alip sekali..boleh??

MissNadh said...

numasara..dah lame la wei..tula xpasan lak..

alief..bole2..jom jom..hihi