kelik kelik

The Gojess ^_^

Sunday, 10 April 2011

PEREMPUAN/LELAKI JUAL MAHAL?perlu ke?

Salam..

Ohhh..hari minggu yang sangat mendamaikan..dah la hujan tengahari tadi..pehh..sejukkkk je arini..

Kali ni nak membawa korang ke alam memikat pompuan/lelaki yang jual mahal..ohh..ade jugak ek laki jual mahal?selalu kite dengar pompuan je jual mahal..kan.kan?

Kalau pompuan jual mahal sebab ape?sebab die perasan hot ker?atau sebenarnye dah suke pon laki tu..saje nak test..haa..para lelaki jangan tak tahu..kadang kadang pompuan ni jual mahal saje nak tengok kesungguhan korang memikat dorang..kalau takat baru jual mahal sikit dah blah..nampak sangat la korang memain kan kan?

Lelaki yang jual mahal pon ade woo..bajet ensem kalau laki jual mahal ni..nak test market je..hampeh..mencik sungguh..ade pulak tuh yang nak memain jer..dah dapat tinggal terus..hmmppp...

Semahal manekah cinta mereka yang jual mahal ya amat nih?jangan time nak pikat je mahal..dah bersatu sume nak murah,harge diri pon murah,serah lah jiwe dan rage..itu bukan dasar cinta da weh..itu dasar nafsu setan..Nauzubillah..

Nak jual mahal tu bole..bia berpada-pada..(pesanan untuk diri sendrik!)

Okehla..adios amigos!



p/s: kepada pompuan...sayangi dara anda,nikmati malam pertama anda bersama suami dengan penuh nikmat..pehhh..ade unsur lucah ke?takde an an??

No comments: