kelik kelik

The Gojess ^_^

Tuesday, 5 April 2011

Bikin hati panassss

Salam..

Aduh..sampai la ni orang masih lagi bercerita tentang ABPPBH..hampeh sungguh la..dah dah korang wei..aku sedihh..iskk..sebab aku tak tengok..wuwuwuw...sebab ape tak tengok? sebab aku TIDO !! waa...bikin hati wa panas, ingat kan tak tengok takpe,mesti banyak kene kutuk nih.sekali rata rata komen aku bace sume kate tahun ni sumer terbaik,waaa....

Rugi nye aku...banyak adegan lawak leh tengok,terlepas aku nak gelak sakan,waaa..dah la Zizan jadi hos..lagi sadis..ni la padah nyer,siang siang duk berjalan tak hingat dunia,leh pulak aku gi tengok movie citer CUN, ni semua dia punye pasal..waaa...nyesal tak tengok ABPPBH..

Thankz kepade semua yang update blog korang pasal anugerah nih..yang masukkan video pon tq jugak..tengok sikit pon jadi la..wuwuw..




p/s : nanti aku review movie CUN tu yer..

5 comments:

azrijohan said...

carik kat Utube bnyk
azrijohan.blogspot.com

Nurnadrah said...

baikkk ~ :)

putERi-kAtEk said...

hahaha saya lagi panasssss....bila youtube kat kolej kena sekat!! huhuhuh

MissNadh said...

panas2..kesian kite..wuwuw

Cik Bidadari said...

ada kot ulang