kelik kelik

The Gojess ^_^

Sunday, 17 April 2011

Sape pernah jadi PROMOTER?lai lai...

Salam..

Nak tanye sape penah jadi PROMOTER?tak kisah la promoter ape pon kan,baju ke kasut ke,beg tangan ke,spender ke..erkk..aku dulu lepas SPM pernah keje sebagai promoter ni selame 7 bulan kat sebuah pasaraya.

Memula jage baju dan seluar brand HALF..(mesti tak penah dengar kan?) memang tak femes punye brand. Pastu dapat offer jage brand TRIUMPH,ok aku pasti pompuan tahu brand ape nih..huahua..!

Ekceli aku nak cite ni..korang kalau beli baju mesti nak kirai-kirai baju yang dah dilipat kemasss tersusun cantik kan..padahal sampel kat sebelah kau orang je,nak jugak kirai,kesian woo promoter nak lipat pastu,ok aku dah agak korang mesti cakap camni,"kang takde keje pulak promoter nih" , "dah name pun keje promoter,kene la lipat lipat sgale nih"..kan kan? fine,kalau dulu aku tak kisah pun,nak kirai?kirai laa..aku lipat je balik.

Habit aku nih terbawak bawak sampai sekarang,kalau aku nak shoping baju suar sgale ni..aku akan bukak lipatan die tengok-tengok dan dengan otomatik nye aku akan lipat kan balik..wahhhhh! terkejut promoter kat situ tgk skill lipatan aku yang sangat laju..kehkeh..

Korang pun beragak la nak kirai tu..kalau nak carik saiz panggil je promoter tu carikan,kalau time tu takde promoter,kau cari elok elok,jangan setiap tingkat lipatan kau nak bukak untuk carik size..pehh,kesian woo..ingat tak penat ke dorang duk melipat dan nak layan karenah kau orang yang cerewat bagai nih..

Akhir kata,err...korang yang pernah jadi promoter tuh ade tak pengalaman best?aku banyak woo..lagi-lagi time jage jename bra spender tu.nanti aku story mory! sekian trimass!





p?s : keje TRIUMPH mashukk wooo,aku masuk keje kul 3 petang balik 10 malam,pagi aku sekolah form6,balik skolah terus gi keje..rajin tak aku?pastu dalam kelas tido!!huahua!

2 comments:

afiqazizan said...

opss..jangan lak cite nanti pasal pakaian wanita tu..saya ni lelaki..haha..takkan nak baca lak..hehe.

MissNadh said...

haha..nanti kalau nak cite kene bagi warning awal2 laki dilarang bace la camtu..huhu