kelik kelik

The Gojess ^_^

Monday, 4 April 2011

Sayangi AYAH juga

Salam..

Tadi aku tengok citer Filipino Marimar..(pekejadah layan telenovela aku nih?)..ade babak ayah die kat hospital tinggal mase untuk 'pergi' sebab serangan jantung,yang heroin dah menangis bagai nak rak kate jangan pergi jangan pergi kat ayah die,dengan susunan muzik latar yang sedih ya amat..dan dan aku yang jiwe kental ni pon nangis..oh tidakkkkk !!

Ekceli tibe tibe aku terbayang macam mane kalau yang terlantar tu ayah aku, sebab tu tetibe aku leh nangis beriye,sampai teresak esak beb,betol tak tipu,kadang kadang aku bayang yang bukan bukan camtu leh buat aku sedar, yang ayah aku tersangat lah penting, dan aku tak bersedia untuk kehilangan ayah..aduh,tetibe ter emo pulak..

Kite sikit sikit dengan mak je,betol tak?ayah tu just untuk mintak duit,cis hampeh aku. Aku dan ayah memang tak mesra,cakap ape yang perlu jer, ayah aku muke jer garang tapi baik..tapi aku nih selalu lupe yang aku pon punya ayah,asik dengan mama jer,sikit sikit mama,pape hal cakap kat mama, nak mintak duit pon,cakap kat mama suruh sampai kan kat ayah..apedahallll..

Aku lupe yang ayah lah penat keje dulu carik duit simpanan untuk aku belajar,skang ayah dah tak keje tapi masih bole support aku..aku ade ape?ape aku dah balas kat ayah?ape??ape??belajar pon main main lagi..sedih ar...sedih..iskk...

Bye nak sambung nangis lagi!

2 comments:

Arpiiz said...

owh, layan telenovela ke rupenya..

Nurnadrah said...

tawuk xpe,eheh!