kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 21 April 2011

"Segmen Blog Review Pak Cek Biola"


wohh...aku telah di tag oleh NUMASARA untuk menjoinkan diri..
Nasib tengah bersenang lenang nih..(bajet macam busy sangat..kihkih)

Baik lah..cam biase sape nak join klik banner..soalan senang jek..dah jawab dapat plak review dari Pak CeK Biola..hai...suke main biola ke?he

Apakah warna kegemaran anda?

PURPLE..


Jika anda diberi wang tunai sebanyak RM 1 juta,berikan 3 benda utama yang anda akan buat dari duit itu

Pertama = Nak bawak family/kawan-kawan melancong seluruh dunia..(tak seluruh dunia sangat la..hihi) Haji/umrah untuk family.

Kedua = Beli kereta, rumah, tanah, bukak travel agency sendiri, beli ape-ape yang boleh dibeli untuk family dan kawan-kawan..

Ketiga = Kalau ade lebih nak kahwin..kekeke..(gatal gile aku) bagi duit kat ayah suruh ayah buat kenduri kat rumah..tak nak kat hotel or dewan,tak feel..nak pelamin kat rumah sendiri jugak..kuikui.(masalahnye,calon dah sedia ke?takpe,ade lebih support bakal suami,takyah kuar duit kite kawen,pastu kamu dah ade duit bayar balik!!hakhak..)



Siap ! mahu tag afiqazizan (kesian kamu dah la ade exam/assingment tambahan aku gi tag jugak..dah sebab nye kamu je rajin layan kalau kene tag ni..hihi..sory fiq..) 







11 comments:

MiSzy DiaN said...

grrrrr~ jeles ni sb kaler purple.. heheheee

MissNadh said...

hehe dian jgn jeles2..cicak hijau kamu pun kiut jugak bha...hehe

Rozuan Ismail said...

tq join..

MiSzy DiaN said...

aisehhhh dia pndai ckp 'bha' juga.. hehehe..
jeles sb kaler purple..
hurmm~ agak2 kalu cicak tu jadi kaler purple mcm na erk? hahahahaha..
dah boleh terbayang rupa cicak tu taw..

MiSzy DiaN said...

aisehhhh dia pndai ckp 'bha' juga.. hehehe..
jeles sb kaler purple..
hurmm~ agak2 kalu cicak tu jadi kaler purple mcm na erk? hahahahaha..
dah boleh terbayang rupa cicak tu taw..

MissNadh said...

pandai bha..ade kawan belajar kat ums,selalu ckp sabah sama sy..hehe

cicak purple?wow!! menarik tu dian..dah terbayang ni..memang unik..hijau n purple..dua2 menarik..hihi

MiSzy DiaN said...

ai? blaja d ums? skrg stdy d mana?? hehehe..
tgh mcari org yg pndai edit cicak nie sbb maw tuka background p kaler purple.. hihihi

slap2 kaler cicak tu jadi polka dot pula.. hijau n purple.. hahahaaaa

NUMASARA HANA said...

nak sibuk2 kat sini....

malas la nak study... :P

MissNadh said...

ums kat k.k la kan?ntah tak tahu la plak saye..huhu..sy tak blaja cik dian..pas abes poly aritu duk rilex je kt umah,hukhuk

waa..meriah cicak polka dot hijau purple..pakar kan ramai..mesti ade yg reti ni..hihi

NUMASARA..oi2,anda gi study pattt...takleh sibuk-sibuk..haha

MiSzy DiaN said...

lepasan poli.. hehehe.. poli mana?

ah'ahh dahh terbayang daa ni cicak tu mcm polka dot.. hehehee..

MissNadh said...

poli sultan idris shah (PSIS) selangor..:)

tau xpe..cantik..leh buat watak kartun dah..pastu pyan mesti suke kan?haha