kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 28 April 2011

'SEGMEN : SAYA SAYANG IBU'



Cik Numasara buat segmen ni khas untuk ibu-ibu yer..
wah kau Numasara..dah buat segmen siap..nak kene buat jugak nih, tapi ingat nak buat 'saya syg anak buah saya" tapi kau takde anak buah lagi camne?hehehe kidding!! nanti sekali 2 orang kau dapat kan..

 ceritakan kenangan manis anda bersama ibu, ucapan sempena hari ibu
dan hadiah yg mungkin anda akan bagi.

Aku nak tukar..."saya sayang ibu" kepada "saya sayang mama" okeh? 
Kalau nak ikutkan mama dengan ayah, mama kurang membebel tapi bile da start...pehh..buat bodo jela..:p
Kenangan tak bleh lupe sewaktu kecik dulu time mama amik lesen kereta aku pun sibuk ikut,mama test drive aku duduk belakang dengan takutnya,takut mama langgar tiang..kehkeh..time tu kat rumah lame lagi kat Keramat..takde sape nak jage aku so mama usung aku kehulur hilir..al maklum time tu bongsu..adik aku tak keluar lagi..so sangat manje..kot?huhu

Ucapan sempena hari ibu..
Mama..sorry orang tak dapat bagi pape lagi tahun ni sebab orang pokai..mama tahu-tahu jela orang bukan keje pon..perabis beras kat rumah,nasib mama tak halau suruh keje jangan duk melangok kat rumah..kehkeh..orang nak keje jauh-jauh mama tak bagi,kat rawang ni ape jela keje nye ma..balik-balik itu jugak..huhu..but anyways mama..i love u lahh! smoge mama nampak mude selalu..padahal dah 53 mama aku nih..hukhuk!

Adiah kalau aku ade duit memang aku terpikir barang kemas je..yup! aku akan bagi mama aku rantai or gelang..pelaburan masa akan datang..kan?

ok mahu tag Sis akma..agak-agak kamu join tak?

6 comments:

najihah sahami said...

waaa....nak bg barang kemas??ehe....org kat cnie nk satu boleh??

hargailah ibu bapa kita sementara mereka ada ni kan...:)

MissNadh said...

najihah sahami..iyer..tu pun kalau ade duit la..hehe..

betull..:p

Syuxer said...

nk join gak ni..heheh..tq info ni

MissNadh said...

Syuxer ..iye..sile join..sile2..:)

NUMASARA HANA said...

thanks join... saje nak tengok org lain punye kisah.

cantek tak header baru? tido kul 3 pagi buat jadah ni....

MissNadh said...

NUMASARA HANA ..peh..rajin ko edit2 ek..aku nak cari org la edit kan..huhu

better than b4..nice!