kelik kelik

The Gojess ^_^

Thursday, 14 April 2011

Selambe sound ! Langkah berjage-jage..

Salam..

Selambe je aku gi bebel kat mama ayah aku arini..wuwu~

Ade pulak dorang gi biar je sliding door dan gate ternganga pastu dorang gi bantai tido kat ruang tamu..Aku dah la memang selalu lepak dalam bilik je..

Dah berape kali aku perhati mende ni..aku senyap kan dulu,nampak pintu ternganga aku tutup kan la..

Tadi macam tak boleh tahan dah,dah la dengan laptop ayah aku atas meje lagi,terang-terang boleh nampak dari luar,kalau orang dah aim macam mane?uihhhh!senang nak merompak!

Aku pon sambil tutup gate bising-bising..

"dah tahu mama ayah nak tido tu tutup la gate ni dulu,ni biar ternganga,perompak masuk pon tak sedar,dengan laptop lagi atas meje nihh.." macam mak nenek tak?haha

Pastu mama aku bersuare tanye kat ayah aku..

"abang nak pergi surau kan jap lagi?"

"emm..kejap lagi..."ayah aku balas..

Eleh nak cover la tuh,kekekek..

Moral of the story..dont let the big bug bite! ehhh apekehe? bukan-bukan..sile tutup pintu selalu walau ade orang dalam rumah,perompak tak mengenal mangsa..balun aje bawak senjata!uihhh..!



p/s : baru lepas melantak pulut panggang ayah beli kat pasar malam sebatang RM0.50 sen..kecikkkkk! tak puas!pehhhh!

4 comments:

Ihsan Arifin said...

haha terbaek ! anak durhake ;D

MissNadh said...

ihsan..nonono..haha!

kancil biru said...

ayah bli pulut pggang coz nk pujuk ank dara dia la tu..sib bek bli..lau xbli lansung???pdn muka la...haha

MissNadh said...

kancil biru..erkk?syukurrr...huuhu