kelik kelik

The Gojess ^_^

Friday, 29 April 2011

Tak sempat la pulak !!

Salam...

Adei..tak sempat lagi...ape lah kau nad..tu lah tidur awal malam tadi..padahal daripada petang kau dah tunggu kan..boleh plak kau peluk bantal terus terbang ke alam mimpi...haishhhh!

Ni ha...aku tertunggu follower aku yang ke 200 malam tadi..angka 199 tu aku tengok tak naik-naik sampai mengantuk aku..dah tengok sekarang?dah terbabas 201..(alahai baru 200 je pun,orang lain ribu riban rilex je..)

Ala...bialah..dorang time baru nak cecah ratus cam aku mesti suke gile jugak kan?kan? Okeh...the lucky follower number 200 itu adalahhhh.....jeng jeng jeng.....cik bulat...weee....


Errr...takpe ke main cilok pic cik bulat ni?nak copy header cik bulat tak bole tu yang amik pic ni..sorry kalau tak suke ye cik bulat..hihi..


So reramai pegi terjah die jap..hah..header die cantik tau..kelas gitu..and die ade buat tempahan untuk full template/header dan banner..wahhh!cik bulat saye nak 1 header bole..tengok la header saya yang buruk tuh..grrrr!

Tak lupe jugak kepada semua follower lain..eh bukan follower tapi geng aku yang gojesss...aku nak say thank you kat korang yang sudi follow blog picisan tak seberapa nih..even ada yang follow pastu langsung tak singgah dah..isk3..takpe-takpe..mekaseh eh korang,sayang korang ketat-ketat...awww!











notakecik.: arini nak berjalan !! yay!

6 comments:

MiSzy DiaN said...

tu laaa tido lagi hehehehe..
congrats, follower makin lama makin bertambah :)

MissNadh said...

MiSzy DiaN ..dah ngantuk la dian..he

tapi tak boleh lawan follower dian yang lagi ramai tu..he

afiqazizan said...

tahniah nad.

Make Your Own Words™ said...

yg ke 211 x nak ke? hhe

singgah sini :)

ferra said...

OHH OHH KALU NK MINTAK KAT I PON LEH. FREE JERR

Odah + One = OdahOne said...

congratz! dah 200 fllower...ujung tahun ni maybe dah jd 2k kot...anyway enjoy blogging!