kelik kelik

The Gojess ^_^

Saturday, 2 April 2011

Terbaik dari LADANG by MAHARAJA LAWAK

Salam..

Wahh arini tak post pape pon,padahal takdek watpe sangat pon..meh cheq nak habaq mai pasai MAHARAJA LAWAK, seronok aku dok ngadap sambil gelak-gelak,dah la aku kalau gelak susah nak benti,hampeh! Sesiape yang tengok mesti dah ade feveret sendri kan, bagi aku, semua pon best,iye betoi tak tipu,tapi yang betol betol bole wat aku gelak terkekeh adelah beberapa je kan..heheh !

Disebabkan since RAJA LAWAK 1 aku dah memang minat dengan JOHAN dan ZIZAN, so haruslah aku sokong JOZAN kan,tapi tadi dorang macam over confident sikit, sebab dorang kan memang dah meletoppp..tapi still leh buat aku tergelak.

2nd aku sokong BALAS, yer,since round 1 aku dah suke sebab dorang ade identiti sendrik cakap ala ala mat salleh + Penang, memang suka lah,tapi lawak dorang ni kalau tak melucah memang tak sah, hampeh! haha

Pastu suke tengok SEPAH, lawak dorang memang bersahaja dan sempoi, dah la da ade show sendiri SEPAH LALALITAMPLOM tuh..ade je idea buat orang gelak.

Pastu aku sokong MAN, R2, JAMBU, NABIL.. eh eh banyak nyer?hahah iye aku tak kisah pon mane mane antare yang aku sebut tadi menang,tapi ni baru 1st round,banyak lagi round woi nak tengok woi..

Mesti korang yang tak layan citer citer camni cakap pejadah la minah ni tengok MAHARAJA LAWAK kan kan?ekceli aku memng suke tengok cite and show lawak camni,leh gelak gelak tak beringat sambil relis tensyen..Aku kan selalu memikir masalah donia..kehkeh!






p/s : tak sedap ati, mencik mencik. tulah kau nad tadi dah puas gelak,adelah tak kene ni pasni,hambek! arghhh!

5 comments:

MyMye MyMya said...

hehe :D ok je jozan..tp dorang tak myerla mlm nie...mbye next week...hehe

Rahmad said...

wow maharaja lawak..

memang Jozan lah terbaik dari ladang..

diorang ni mempunyai chemistry yg mantob..

Nurnadrah said...

wah..penyokong jozan bergabung meletopp,haha

afiqazizan said...

dari raja lawak pertama lagi saya da minat jozan..tpi sayang dorang tak jadi juara masa musim pertama raja lawak..yang juaranya pun yus tak popular sejak da jadi juara..ape2 pun jozan memang terbaik..hehe.

Nurnadrah said...

afiqazizan..yer mmg terbaik,tp byk pesaing hebat mcm nabil dan yang baru2 pon gempak gak..huhu