kelik kelik

The Gojess ^_^

Monday, 18 April 2011

Tipu Kecik VS Tipu Besar pada Kekasih

Salam..

Tipu kecik tipu besar? ape tuh? haaa..ni la nak habaq mai nih..aku sure korang mesti penah tipu kecik tipu besar nih,tak besar pun kecik mesti ade punye..an? an? Ok jom tengok tipu-tipu nih..

Kalau yang dah berkapel tu.. pernah tak kekasih korang tanye "dah makan ke belum?" korang akan jawab sama ada "dah makan" tapi sebenar nye belum makan atau "belum makan" tapi sebenarnye dah makan.

Haa...bagi yang sebenar nye dah makan tapi gatal jawab belum makan,ni mesti korang saje nak die ambik berat and bagi perhatian kat korang kan..?? dengan harapan kekasih akan risau and cakap.."laaa..nape sayang tak makan lagi?kang sakit perut masuk angin bla bla bla...", bahgie korang kan dengar kekasih bebel risau kat korang padahal korang baru lepas melantak nasik 4 pinggan..! citt!

Kalau aku lah..belum makan jawab je dah makan,sebab? malas mahu kene bebel..baik borak pasal lain dari dengar bebelan remeh temeh yang dah biase di dengar kalau tak makan lagi..pheww!

Ok itu tipu kecik...meh tengok tipu besar..

Korang selambe pegi kuar dengan laki/pompuan lain tapi kata kat kekasih kuar dengan yang sama jantina..pehh..bagi yang selamat tipu tuh,selamat la..bagi yang kantoi tak ke perang meletus 8hari 8malam..silap-silap bye-bye forever la kau..padan muke!

Tu lah..yang gi gatal keluar dengan orang lain sape suruh kan..kekasih busy?takde mase untuk korang sebab tu nak cari spare part?pehh..batalkan jela niat korang tuh..kalau niat dah tak betul memang tak kan bahgia lah hidup..niat betul Insyaallah selamat. Tapi kadang korang keluar lain jantina pun bukan ade maksud ape pun,just nak  kawan-kawan je kan..ok fine,kalau kekasih korang bole terima go on lah..tapi berape kerat je kekasih die bagi keluar dating dengan orang lain?pehh!

Ok sekian tipu kecik tipu besar dari aku..pheww!









p/s : teringat sesuatu...kisah lalu..hmmm..korang ada penah tipu kecik tipu besar lain tak?

9 comments:

nikaviolet said...

selalu jugak tipu kecik kat bf....sbb nye tk nk die merepek...kalau dpt die merepek...adui payah nk berenti....

MissNadh said...

haha..tahu xpe..jadi macam tuntutan plak tipu kecik ni sbb taknak dengar kene bebel..huhu

Ihsan Arifin said...

tipu je dulu i ckp "i love u" miahaha ! (x mengamuk pulak ennnn) ;D

MissNadh said...

ihsan..hahaha..(tak paham??) :p

afiqazizan said...

tipu sunat ade tak nad?

mykhalis said...

hati2.. tapi mak abah lagi dosa,,cakap belaja tapi dating je jadi keutamaan..hehe

MissNadh said...

afiqazizan..ade jugak la..he

khalis..betol..yang tu paling femes tuh..huhu

kocix! said...

aq salu tipu.
kesian dye!

MissNadh said...

kocix..ko tipu kecik ke tipu besar?haaa...