kelik kelik

The Gojess ^_^

Tuesday, 17 May 2011

Best picture of them - korean things

Salam..

Aku memang layan korea,so? tengok skang ni ade je nak mengutuk girl2 yang layan korea nih..pftttt! layan dan tengok je pun...salah ek?

Mase kat poli dulu la ni terjebak..sebab semua memember layan..kite pun terpaut la jugak..padahal memang sejak winter sonata keluar aku dah layan korea,mase tu aku form2,pastu keluar pulak auntumn in my heart..pastu kan banyak citer korea kat 8tv...memang sakan !

dulu minat wonbin sebab autumn in my heart..skang?err..lee min ho!

Bile masuk poli, movie korea lagi la macam-macam aku tengok..dah semua main copy2 cerita kat member..sampai tak muat la laptop ni..datang pulak musim k-pop..lagu first menambat hatiku mestila nobody2 but u by wonder girl..pastu layan jela ape yang aku rase best dan bole masuk..

Realiti show?ohh..pun layan jugak..suke tengok we got married seohyun dan younghwa..couple paling innocent..serius.!.dalam banyak2 couple dorang paling sweet dan sincere..terpikat dah sejak tengok episod satu..sebab mereka memalu..kehkeh..


sweet kan?


best drama ever


Sekarang?macam dah kurang sikit melayan sebab duduk rumah je kot..pengaruh dah takde,takde member nak gosip dan cerita..see,mende ni bermusim kan..datang balik mood korea kang naik hantu la balik..

Ekceli tadi sebenarnya nak cerita pasal sweet couple yong hwa dan seo hyun je..err..tetiba tercita semua pulak..errrr lagi..tajuk pun tak kena,sebab tu lah..kepala dah senget..grr




notakecik : tak salah kan layan korea?? pftttt..2AM nak datang Malaysia !

10 comments:

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

nureenina said...

law lelaki melayu of coz dy ngutuk2 coz kita x tengok dorang...dok layan korea... :)

cucu umie said...

kuikui..ayie jrng sgt tgok korea, tgok pon sekali jer..tpy coursemate ayie semua gile korea termasuk lelaki dan perempuan ..haha xad feeling ah tgok korea..

~Ain Jimat~ said...

hmmm.. pasangan yongseo memang sweet, tapi dah bercerai.. papehal pown mereka memang best!!

*bebaru nie suka tengok drama 49 days.. menarik juga citernyer..

MissNadh said...

fRaMe+LenSeS : thankz tau..nanti saya jengukk..:)

nureenina : haha betul,tapi jangan tak tahu lelaki pun ade layan korea lagi hebat dari kite..hehe

cucu umie : xde feeling eh?feeling kamu kat hidustan kot..uhuk!!

~Ain Jimat~ : tu la..sedih la dorang takde pape..sweet sgt mereka.oh..drama sape blakon tu..wajib tengok gak ni..:)

kocix! said...

aq pon layan gak!
skang aq tgh abiskan citer 'mischeivous kiss'.

cik teyn teyn said...

i suke kim bum!!

hehe

MissNadh said...

kocix! : oh..aku tahu citer tu..tapi xtgk lagi..:(

cik teyn teyn : kim bum memang cute..he

asfira aminuddin said...

babe, dulu je i minat korea. now i lebey kepada jepun. tatau kenapa pulak.

MissNadh said...

asfira aminuddin : o yeke..jepun pun i lyn je jugak..pun best je drama2 die..