kelik kelik

The Gojess ^_^

Tuesday, 3 May 2011

Gare-gare kau lah si bedebah ! banyak dah aku tertinggal !

Salam..

Waaa....berape banyak dah aku tertinggal ni wei? daripada sabtu tak bukak blog dan fesbuk...
Ade berite menarik tak?
tadi memule bukak je aku gi check lucky draw misz dian..aiseh tak mengene plak..
then aku tengok bloglist aku kat tepi ni kot-kot ade citer best..
pastu aku tengok geng gojes aku (follower) aku bertambah ke tak..
pastu check komen..
pastu fesbuk punye notification..mak aih! tak terkiro !
aku open yang mane aku tengok best je..
pastu pening dah..
pastu hujan turun lebat,kilat dan guruh..
ayah suruh tutup line stremyx..
kakak aku sepantas kilat pegi cabut plak
aku tak sempat nak sign out pon..wuu~
yela takut kejadian yang same berulang lagi
gare-gare overload ade orang curik kabel TNB 
abis sume meletup kat rumah aku ni..3 hari without internet dan astro!!!
Separuh gila kau tahuk!!
dah la charger laptop aku meletup gak..wawaaa~
kesian aku...isk3..nanes...



notakecik : tak tahu nak start dari mane dah?serabot !


1 comment:

kocix! said...

hahha kesian kaw..
wey yani pe cer?