kelik kelik

The Gojess ^_^

Monday, 30 May 2011

HANGOUT

Salam

Orang lain dah sibuk-sibuk cerita bagai aku baru pegi tengok semalam..ade kate movie ni best ade kata tak..but for me yang berhati kering lagi jiwa kental ni ok what?not bad at all..movie ape??ouhh..alaaa..movie yang gitu-gitu tu..karak?bukan-bukan. Kungfu panda? pon bukannnnn... fine,its NUR KASIH, jangan gelak!

Pegi dengan 2 orang lagi membe aku,tengok kat TS je pun,(tak paham asal asik pegi TS je sejak-sejak ni,bukan best pon,huk!!) . Nur kasih sangat meruntun jiwa okay,ada lah dalam tujuh scene aku meleleh..(ouh tidakkkk malu nak gitau aku nanes). Jadinya kawan-kawan..tak rugi ye tengok cita ni,lelaki yang konon macho pun jangan nak demand sangat kate ni untuk mereka yang jiwang,pemende?aku tak jiwang! serius5 star,banyak sedarkan aku.ok stop with that.

Then kami makan kat chicken rice shop..sedap dap dapp..then kami try tutti frutti,dem dem nyummi,pastu membe belanja eskrem baskin robin..my gudnesss awsome! berabis duit kat makanan je..dah semua stok masyuk je..padahal kau ni apeee pon tarak,kehkeh..

sila try..nyummiiii...


Then kami gi snap picture yang kat mesin tu..ala..yang masuk dalam box then snap sendiri pic tu..santekkk..kehkeh

Dah..skang da males hupdet kan?bukan malas..busy lor..(tipu tipuuu!! ) sape nak belanja aku tutti frutti??takde?cisss..dah ar malas naip pepanjang,adios amigos!




notakecik : korang suka aiskrim perisa apa? sape suka vanilla geng aku. :P

notakecik lagi : OMGeeeee..HARRY POTTER pun nak kuar dah,sape layan HARRY POTTER angkat kening!

3 comments:

Farah Shamsudin said...

saya layan harry potter.. transformers pn dah nak klua end of Jun ni.

Encik Amman said...

hahaha, layan tutti ferutti tuu..hehehe... ok saye suka harry potter gak... tengah tunggu ni ........

asfira aminuddin said...

babe, i da lama tak mkn tutti frutti tau. tapi i suka choc babe! hihi. tak geng dahh. :(

i pun looking forward nk tgk harry potter!