kelik kelik

The Gojess ^_^

Saturday, 14 May 2011

HELP ME pls? TQ and LOVE U

Salam..

Aku tak berape kisah pon semalam blogspot buat hal..sebab semalam aku berjalan,dah balik kalau online pun aku layan youtube BABY SHOW SNSD dan layan online cerpen..no hal lah..!

Bile dah ok..aku check la ape yang hilang..sebab rata-rata aku baca komen kat fesbuk kate banyak entry dan komen hilang..aku check..ok latest entry beserta komen je hilang..fine..no big deal lah !

Follower masih lagi tak berkurang..Alhamdulillah..:)

Aku check pulak entry kat draft aku..memule aku pegi cari cerpen sambungan KISAH YANIE..my short cerpen yang tak berape nak short sebab bersambung-sambung tu..ok dem !!! ini hilang !! baru la aku rase nak mengamuk !!

Aku dah lame bertangguh nak karang cerpen ni..baru malam sebelum ade mood nak menulis dengan hebatnya..tapi tapi...gone ! panjang pulak aku karang wei,ingat sesenang nak dapat idea ke mengarang..oh crabbbb !

So disini nak tanye la..boleh ke saved entry kat draft yang hilang tu dijumpai balik atau bagaimana nak balik kan ke asal?anyone pls help me? cerpen aku tu sesangat penting..ia adalah ending kepada kisah yanie tu..waaaaa....hentak-hentak kaki.



notakecik : nak taip balik??ohhhhh tidakkk...

8 comments:

SiS NaD said...

SaLaM...

aLaMaK... SiS TaTau La... TaPi HoPe JuMPa BaliK la...

MissNadh said...

tq sis...harap2..:)

afiqazizan said...

bykkan bersabar ya nad..arap2 nad dapat jumpa balik idea nak wat cerpen tu..(:

ferra said...

I DGR MOST PROBABLY DIA NAK BAGI BALIK, TAPI TAK TAHU LAH KAN

MissNadh said...

afiq : thankz..harap2 dtg la idea.:(

ferra : iyeke?kalau betul memang syukurrr sgt !

cucu umie said...

ayie tak thulah mcm maner nak hilng..sebb tak pernah simpan dalam draft pob..hehe

Azroy Kassim said...

Baa~ CAK!!

Ala.. Sianyer. Ari tu ade jmpe blog yg ajar. Tp x ingt sape punye blog. T klu jmpe roy gtau.

Cite tu 80% adalah betul. Sebab alter nk bg pendek.

MissNadh said...

cucu umie : tak pernah simpan draft?terus publish la ni?bagos2..huhu

azroy kassim : yeke? ade eh..harus carik jugak nih..ouh..benar?sedih~