kelik kelik

The Gojess ^_^

Friday, 20 May 2011

IMPIAN PERKAHWINAN KORANG?

Salam..

Setiap orang mesti ada impian perkahwinan betul tak?lebih-lebih lagi yang perempuan la..nak buat kat hotel la,nak 7 persalinan la,nak ala-ala garden style la..uikk..memacam..!

Kenapa ek aku cite pasal impian kahwen ni?aku nak kawen dah kot?oh tidakkk..belum lagi sampai waktu walaupun dah gatal nak kawen ..hikhik..

simple..

Terus terang aku kata,aku takde impian yang specific memikirkan ape bentuk perkahwinan yang aku idam..macam tak kisah je..walaupun harus kisah..yang penting berjalan lancar,meriah..amin..

Tapi disebabkan dah aku bukak cerita camni,dan dan ni jugak la aku nak pikir impian kahwin ku..bhahahaha gasakkk!

# nak buat kenduri kat rumah,taknak hotel,dewan bla bla bla..rumahku syurgaku..hihi


# warna baju pengantin nak purple yang nampak mahal dan meletup..huk?


# pelamin ape semua malas pikir..ade,adela,takde duduk je atas lantai..kehkeh


# ex-bf dan para skandel datang dengan muke kecewa haha..ini tipu,sile jangan percaya.


# simple but nice

huk aloh??ini impian ke hape?pape tah..aku kene pikir lagi ni..nak gitau bakal suami senang sikit..;p..

Sebenarnye nak dengar korang punye impian..kalau cambest tu nak la aku cilok..kehkeh..eh tak..kidding !
aduh..kawan-kawan ade yang dah kahwin dan bertunang..terase umur ni makin meningkat dan tua..ciscis! nasib baik takde saudara mara tegur tanye bile nak kahwin..fuh !

Aku suke yang ni !!







notakecik : tadi keluar dengan kawan yang gegile,syokkkkk !

8 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

semua org mgimpikan pkahwinan yg grand, yg cantik..tapi kena ukur baju dibdn sendri jgk..maera impikan yg grand, tapi mungkin bukan rezki..asalkan meriah, pun dah cukup =)

MissNadh said...

khumaera : betul..asal lancar dan meriah..kan kan? wink !

Tina Othman said...

hehe jgn jemput ex-bf..nanti ada drama..yg penting simple tp menarik majlis tu & tak sakit poket pengantin

Cik Azizah said...

nak kawin!! nak kawin!! tak duit tak cukup lagi..adoii..

semua nak perkahwinan grand macam gambar tu..tapi kena ikut kemampuan psangan. cukuplah bsederhana kot..asalkan org mengingati majlis kita..wink ^^

NuSaNa NoSa 91 said...

hik3~ keen xpk pon sal ni sbb keen rncg nk wat kecil-kecilan je~ ^_^

Ecah Ecot said...

kalo ckp pasal impian mmg banyakkk..tp duet nye je yg x banyakk..heh3

CIK FERRA AWW said...

WAH PIC YG LAST TUH MMG CM BEST. I PON NAK GAK CMTU WWWUUUUUUUUUUUU

afiqazizan said...

wahh nak warna purple yang nampak mahal dan meletup lak dia..(: