kelik kelik

The Gojess ^_^

Saturday, 14 May 2011

Jom jawab 'soalan 5' Blogger ini.




Die kate aku blogger peramah..ehh?iyeke?hikhik malu...mane peramah sangat,ai seorang yang pemalu tau dian.. Cik Dian telah menge'tag' aku untuk menjawab soalan lazim ini..

5 tarikh penting

@ my birthday
@ all my family member birthday
@ my close friends birthday
@ hari raya
@ majlis kahwin dan pertunangan member-member..(waaa..terase tua sudah)

5 perkara dibuat semalam

@ pegi Low Yat teman member
@ naik KTM naik MONOREL
@ minum SLURPY 7E
@ makan HOT & ROLL chapatti kat TIMES SQUARE
@ chatting with my friends kat fesbuk

5 perkara buat korang gembira

@ dapat main dan belai kucing (seriously lame tak belai kucing !grrr)
@ dapat naik ROLLER COASTER dan jerit sekuat hati
@ dapat main SOFBOL dan NETBALL (grrr,rindu !)
@ hang out dengan family dan kawan-kawan
@ dapat makan best-best..(tutti fruity...mahuk-mahuk !)

5 sebab jawab soalan

@ di tag Cik Dian chomel
@ macam best nak jawab
@ arini takde update entry pape lagi :(
@ tak rugi pun kalau jawab
@ membanyakkan post bulan MEI ni..

5 orang blogger yang di tag

numasara hana - my besfriend..tapi lame dah tak online sebab cuti tolong mak..
eriqa qirana - gadis cun alam semesta..
afiqazizan - my new blogger friend
@  sis nad - sebab name panggilan kami same..wuwuw~
@encik amman - suke suki je aku nak tag kamu nih..hoho
tambahan
azroy kasim - agak-agak die layan tak mende-mende camni? uhukk !!



notakecik : best plak jawab-jawab soalan cenggini..ade sesape nak tanye pape lagi tak kat aku?



** entry ini telah di repost semula akibat masalah blogspot..nasib baik tak hilang terus entry ni..pheww !

2 comments:

SiS NaD said...

Salam...

wah!~ Segmen best ni... (^_____^)V

cucu umie said...

haha..xsuka men softball.lala jom men petanque..kuikuikui