kelik kelik

The Gojess ^_^

Sunday, 8 May 2011

Kene pakse minum minyak angin !!

Salam..

Uwekk uwekk dan uwekkk...!! itu la reaksi aku taktala dipaksa minum minyak angin oleh ayah aku..bayangkan minyak angin yang korang sapu kat kepale,kat kaki,kat perut segala..aku minum !! argggghhh ! pengsan*

Serius beb..aku minum menatang tu malam tadi, tapi bukan lah betul minyak angin..gilo mu? rase die je macam minyak angin, kaler putih jernih cam air kosong je..aku tak tengok plak jename ape,main telan je setelah mama dan ayah bising-bising malam tadi.iskk..

Ni semua gare-gare sakit perut comingmoon aku tu la..dah tengok aku muke ketattt je tahan sakit kan dah dipakse minum kejadah tu..aku memang tak mengamalkan ape-ape ubat atau petua pun kalau datang sakit tu..semalam da kronik sangat family tengok aku kut..huhu..konon pas minum air tu perut berangin je..aik?takde pun??

Minum nye 2 sudu besar je pun tapi uwekkk aku jangan cakap la..macam telan ubat gegat je..kahkah..aku memang tak suke ape-ape jenis ubat okeh..ubat aku hanya tido..kuikui.

Dah bantai kene pakse minum tu family ajak makan luar plak..aku gi tibai fish and chip dan tembikai ais..haaa..memang balik tu berguling lagi la aku..sape suruh minum ais tengah sakit woi !! tak bolehhh ! hambekkk! degil kan ko nad !! dah menyapu lotion mustajab tak henti-henti kat perut nak bagi panas..sampai abes jugak la lotion aku..uikk?



notakecik : nasib arini da ok..phewww !

5 comments:

Azroy Kassim said...

Baa~ CAK!!

Ubat paling mustajab adalh kawin. Haha :p

MissNadh said...

azroy oi..kawen eh?hahaha okeh dengan segera aku nak kawen la camni..konfem pulih kan?haha

afiqazizan said...

semoga cepat sembuh ya nad.

MissNadh said...

afiq..dah sembuh...:p

mykhalis said...

biasa tengok orang tua2 minum minyak angin nie..