kelik kelik

The Gojess ^_^

Wednesday, 11 May 2011

Kisah di Stesen KTM- sweet !

Salam..

Hari ni aku teman member aku pegi LOW YAT..nak beli adapter katenye..ajak aku sebab die lupe jalan..aku pun okeh jela..padahal dalam hati,*aiseh..aku pun lupe jalan*..kehkeh..eh tak..bukan lupe sangat la..just tak ingat..kuikui..(bape kurun dah tak pegi LOW YAT).ohh..bukan ini yang aku nak cerite..adei ! abaikan !

Aku dalam KTM tengah duduk layan blue berangan..aku duduk kat LADIES COACH ok..kalau naik ktm sorang memang LADIES COACH la tempat aku pilih.tetibe masuk seorang perempuan Indian\ dan anak lelakinya,kecik lagi..tadika kot..

"mum,this is ladies coach",kate anak lelaki die.

"its ok,you are just a little boy"..balas emaknye

"but im still a boy mum...." sambil tarik tangan mak die pegi kat coach campuran

ohhhh....pelis..budak kecik tu pun paham okey ! apahal ade je jugak mamat-mamat yang besar panjang selambe badak je masuk jugak LADIES COACH ni?  grrrr




notakecik : jalan je keje aku skang..ouhhh..duitt..mane mahu carik?

5 comments:

Dayana Nasir said...

mamat-mamat yang besar panjang tu tak pandai mengeja atau ada niat lain. patut saman je orang macam tu.

Pembawa_Wacana said...

Sebab budak kecik masih fresh....tak tercemar..he he

cucu umie said...

wow, smart giler budak tu..aduyai, nasib baik tak pernah masuk lady coach ag..haha kalo x malu jer ngn budak tu..laslal

MiSzy DiaN said...

budak2 lg faham dari mereka yg dewasa.. wat malu jak.. hahaha..

afiqazizan said...

taw xpe nad..yang dah dewasa ni masih tak paham jangan guna ladies coach.